Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği Bünyesinde Görevlendirilmek Üzere 10 Memur Alımı Yapılacak

Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM 8 uzman yardımcısı ve 2 idari memur olmak üzere toplam 10 memur alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 14 Mart 2019 19:47

Adaylar TC vatandaşı olmalı, askerlikle ilişiği olmamalı, 18 yaşını doldurmuş olmalı, istenilen lisans eğitim şartını sağlamalı 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmalı, kamudan yasaklı olmamalı, bazı suçları işlememiş olmalı, görevini yapmasına engel sağlık özrü bulunmamalı.

Başvuru şartları uzman yardımcılığı için başvuracak adaylar İngilizce yabancı dil sınavından en az 70 puan almalıdır. İkinci yabancı dil tercih sebebi.

KPSS’den en az 70 puan alınmalı. 2017 ve 2018 yıllarında yapılan sınav puanları kabul edilecektir.

Uzman yardımcılığı ve idari memurluk için siyasal bilgiler, hukuk, İİBF, iktisat, işletme, iletişim ve mühendislik fakülteleri ya da kamu yönetimi, uluslararası ticaret, matematik, istatistik ekonometri bölümlerinden mezun olmak gerekir.

Başvuru usulü başvurular en geç 12 Nisan 2019 saat 17.30’a kadar şahsen ya da posta yoluyla Türkiye İhracatçılar Birliği’ne yapılacak.

Başvurusu kabul edilen adaylar puanlarına göre sıralanacak. Belirtilen kontenjanın 4 katı kadar aday sınava çağrılır. Sözlü sınav sonrası alım yapılır.

Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi genel sekreterlik web adresinde ilan edilir. Sözlü sınavda her jüriden en az 50 puan almak şarttır.

Puan ortalaması ise 70’in üzerinde olmalı. Başvuracaklar resmi siteye girerek başvuru yapabilir.


Yorumlar