Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye genelinde Lise Mezunu Banka Personeli Alım İlanı Yayımlandı!

Türkiye genelinde Lise Mezunu Banka Personeli Alım İlanı Yayımlandı! Türkiye genelinde şubeleri bulunan bankalardan Denizbank, Akbank ve Vakıf katılım Bankasına eğitim düzeyine lise mezunu personeller alınacak. Gişe görevlisi, bilişim personelleri ile güvenlik görevlisi alımları yapılacak. İlanların ayrıntıları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2019 03:58

Türkiye genelinde Lise Mezunu Banka Personeli Alım İlanı Yayımlandı!

Türkiye genelinde şubeleri bulunan bankalardan Denizbank, Akbank ve Vakıf katılım Bankasına eğitim düzeyine lise mezunu personeller alınacak. Gişe görevlisi, bilişim personelleri ile güvenlik görevlisi alımları yapılacak. İlanların ayrıntıları haberimizde.

Türkiye genelinde il ve ilçelerde şubeleri bulunan 30 dan fazla kamu ve özel banka bulunuyor. Finans ve bankacılık alanında iş tecrübesine sahip olanlar ile öğrenimlerini tamamlamış iş tecrübesi bulunmayan adaylara yönelik olarak bankacı personel alımları adaylar tarafından çokça merak edilen konular arasında bulunuyor. Buna göre eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan çok sayıda bankacı alımı gerçekleştirilecek. Banka personel alım detayları şu şekilde;

AKBANK LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI;

Akbank'ın ihtiyaç duyduğu kadrolardaki personel eksikliğini giderilmesi için kariyer portalları üzerinden 34 farklı ilan açıkladı ve bu ilanlarda ister tecrübesi olsun ya da olmasın başvuru yapabileceği ifade edildi. Türkiye genlindeki alımlarda özellikle Trabzon, Balıkesir, Kocaeli, İzmir ve Bursa illerinde istihdam edilecekler. Tam zamanlı olarak ve part time olarak başvurular yapılabilecek. Diğer yandan engelli kadrosunda da çok sayıda alım gerçekleştirilecek.

Akban Personel Alım İlan Detayları İçi TIKLAYIN

VAKIF KATILIM BANKASI BANKACI ALIMI;

Vakıf Katılım Bankasına Haziran ayı personel alımları başvuruları devam ediyor. Açıklanan ilanlarda bilişim alanında gerçekleştirilecek. Tecrübe şartına sahip adaylar başvuru önceliği sağlayacaklar. Genel başvurularda ise askerliğini tamamlamış ya da 2 yıl tecil ettirmiş olmaları, yaş şartında 28 yaşından gün almamış olmaları, bilişim alanındaki kadroların sertifikalarına sahip olmaları istenilmektedir.

Vakıfban Personel Alım İlan Detayları İçin TIKLAYIN

DENİZBANK GÜVENLİKÇİ PERSONEL ALIMI;

Denizbank güvenlik personeli kadrolarında yeni ilanlar açıkladı. Bu alımlarda adayların yaş şartında 1986 yaşı ve sonrasında doğmuş olmaları istenilmekte. Eğitim şartında en az lise mezunu olmak gerekmektedir. 5188 sayılı kanuna uygun olarak silahlı özel güvenlik sertifikasına sahi olmak gerekli olacaktır. Başvurular için son gün 8 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

Denizbank Personel Alım İlan Detayları İçi TIKLAYIN


Yorumlar