Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Geneli Farklı Şehirlerde Bulunan Hastanelere Personel Alımları Yapılacak

Özel sektörde faaliyet gösteren hastanelere, özel sağlık kuruluşlarına ve tıp merkezlerine çok sayıda personel alımları yapılacak.

Abone ol
Abone ol 31 Mart 2019 20:59

Hasta Bakımı Teknisyeni kadrosu için 4 personel alım, Hasta Danışmanı kadrosu için 2 personel alım, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi kadrosu için 109 personel alım, Hasta Refakatçisi kadrosu için 2 personel alım, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı kadrosu için 198 personel alım, Hasta Ve Yaşlı Refakatçisi kadrosu için 1 personel alım, Hastane Hizmetlisi kadrosu için 3 personel alım, Klinik Destek Elemanı (Hastane) kadrosu için 1 personel alım, Temizlik Görevlisi (Hastane) kadrosu için 10 personel alım yayımlandı.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

İlanlara başvuru yapacak adayların ilan edilen kadrolar için alım yapılacak şehirleri tek tek kontrol etmeleri gerekiyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla farklı şehirlerde bulunan özel sektör sağlık kuruluşlarına yapılacak personel alımları için sağlanması gereken başlıca koşullar ise şunlar;

Başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması. Bunun yanında kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak en önemli şartlardan birisi.

Adayların ayrıca çalışma sistemi ile ilgili olarak vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak şartını sağlamaları isteniyor.

Bunun yanında erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak, Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. Bu koşullara ek olarak ayrıca adayların öğrenim, deneyim, sertifika gibi şartlara da hassasiyet göstermeleri isteniyor.

İLANLARA NASIL ULAŞIRIM?

İlanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yada ilanı yayımlayan firmaya şahsen yapacaklar.

İlanlara ulaşacak adaylar; aşağıda yer alan bağlantı üzerinden İŞKUR İş İlanları Arama Sayfasına ulaşın. Açılan resimde Meslek Adı yazan yere hangi kadro için başvuru yapacaksınız onun adını yazın ve Ara butonuna basın.

İŞKUR İlanları Sayfası İçin TIKLAYIN


Yorumlar