Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Ekonomi Bankası TEB Arşiv Görevlisi Alım ilanı Yayımladı!

Türkiye Ekonomi Bankası TEB Arşiv Görevlisi Alım ilanı Yayımladı! TEB 2019 yılı itibari ile çeşitli şubelerinde çalıştırılmak üzere arşiv görevlisi alacağını duyurdu.İlanın detayları ve başvuru koşullarını haberimizde bulabilirisiniz

Abone ol
Abone ol 18 Temmuz 2019 16:58

Hem banka hem de özel sektör alanlarında istihdam edilen meslek grubundan birisi de arşiv görevlisi ya da diğer ismi ile arşiv memur, ülkemizde özellikle özel sektörde genellikle bankalarda istihdam edilmektedir. Bu noktada ilgili kariyer sitesinde TEB (Türkiye Ekonomi Bankası) tarafından açıklanan ilanda arşiv görevlisi alımı yapılacağı yer almaktadır. İlana başvurmak isteyen adayların TEB tarafından açıklanan alım şartlarını sağlaması gerekmekte olup meslek ile ilgili maaş bilgileri ve diğer detaylar ise haberin devamında yer almaktadır.

TEB Arşiv Görevlisi Alım Şartları

TEB tarafından yapılacak olan arşiv görevlisi alımında istihdam edilecek olan adaylar bankanın İstanbul Asya Yakası’nda bulunan şubelerinde görev alacaklardır. Bu doğrultudaadaylardan istenen şartlar arasında üniversitelerin bilgi ve belge yönetimi ve diğer eş değer bölümlerden mezun olmak, Microsoft Office Programlarını iyi derecede kullanabilmek, disiplinli olmak ve detaya hakim olacak nitelikte olmak, erkekler için askerlik görevini tamamlamış olmak şartlarını sağlamaları istenmektedir. Adaylardan herhangi bir tecrübe şartı aranmazken adaylar şubede tam zamanlı olarak görev yapacaktır.





Arşiv Görevlisi Çalışma Şartları

Arşiv Memuru olarak görev yapan adaylar genellikle kamu kurumları veya özel sektör kurumlarında arşiv malzemelerini gerektiği şekilde satın almak, arşiv malzemelerini kaydetmek, takvim kayıtları gerçekleştirmek ve arşiv malzemelerinin güvenliğini sağlamak şeklinde görev tanımına sahiptir. Bankalarda istihdam edilen adaylar hafta sonu çalışmazken hafta içi ise genellikle 09:00 ile 16:30 arasında görev yapabilmektedir.

Arşiv Memuru 2019 Maaşları

Arşiv memuru olarak görev yapan adaylar kamu kurumlarında görev yapabilmekte olup aynı zamanda özel sektör kurumlarından olan bankalarda da görev alabilmektedir. 2019 yılı itibari ile bu pozisyonda görev yapan bireylerin aldıkları maaşlar 2.750 ₺ ile 3.200 ₺ arasında değişmekte olup kamu kurumlarında görev yapan bireylerin maaşları ise enflasyon farkı, derece kademe gibi etkenlere bağlı olarak değişebilir.






Yorumlar