Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları: 353 İşçi Alımı Yapacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesine yapılacak olan 353 işçi alımı konusunda duyuru yayımlandı. 

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2018 15:54

Yayımlanan duyuruda ilanın 25.01.2019 tarihine kadar başvuru için istenen belgelerin teslim edileceğine yer verildi. 

TCDD 353 işçi alacak

TCDD bünyesine başvuruları teslim edilmesi gereken bilgilerle beraber 25.01.2019 tarihinde sonlanacak olan 353 işçi alımı için ilan yayımlanacaktır. 

İlgili ilana başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek olup işçilerin deneme sürelerinin 4 ay olduğu ve göreve başlayan kişilerin 7 yıl boyunca kendi istekleriyle görevden ayrılmaları durumunda kendilerine verilen; eğitim, kurs, staj süresi boyuncaki ücretlerin yarısının tazminat olarak talep edileceği aktarıldı. TCDD bünyesine alınacak olan 353 işçi alımının aşağıdaki kadrolara yönelik olduğu aktarıldı:

TREN MAKİNİSTİ, TREN TEŞKİL İŞÇİSİ, MAKİNE MONTAJ İŞÇİSİ, ELEKTRİK MONTÖRÜ, KAYNAKÇI (OKSİJEN VE ELEKTRİK), TESVİYECİ, NEZARETÇİ VE USTABAŞI 

Kadrolarına yönelik alımlar gerçekleştirilecektir. İlgili ilana başvurular sonrası adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır. 

Sözlü sınav sonrası İŞKUR tarafından yapılan duyuruyla birlikte kılavuzda yer alan evrakların ve belgelerin teslim edilmesi beklenecektir. Yapılan tcdd personel işçi alımı konusunda daha fazla bilgilendirme ve detaya erişmek için aşağıdaki bağlantıdan kılavuza göz atabilirsiniz.

Duyurusu yapılan bu ilana başvurular 27.12.2018 tarihinde İŞKUR üzerinden yayına alınacaktır. Yayına alınma tarihinden sonra da 25.01.2019 tarihine kadar tüm evrakların teslim edilmesi beklenmektedir. Başvuru kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz.

Kılavuz için tıklayınız


Yorumlar