Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Turkcell Grup ve Şirketleri 127 Farklı Pozisyonda Personel Alımı Gerçekleştirecek

Turkcell Grup ve Şirketleri kariyer siteleri üzerinden personel alımı gerçekleştirecek. Kurum tarafından yapılan personel alım ilanı güncellemesi sonrasında çok sayıda pozisyon için alım yapılacak.

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2019 14:18

Türkiye geneli çok sayıda şehirde faaliyet alanı bulunan Turkcell onlarca kadro için alım yapacak.

 

TURKCELL İLANLARINDA YER ALAN KADROLAR

Turkcell tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolar arasında lise, önlisans ve lisans mezunu memur personel alımı yapılacağı bildirildi. İlanlarda ayrıca çeşitli işçi kadroları için en az ilkokul mezunu personel alımı yapılacak.

Bu çerçevede yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar ise şunlar;

Kıdemli Analist, Kıdemli Yazılım uzmanı, Kıdemli Veri Analitiği Uzmanı, Müşteri Temsilcisi, İşletme Bakım Yöneticisi, Elektrik Bakım Teknikeri, Kampanya Yönetim uzmanı, Teknik Hizmetler Müdürü, Yarı Zamanlı Çağrı Merkezi Müşteri temsilcisi, Yabancı Dil Bilen Müşteri Temsilcisi, İdari İşler Uzmanı, Satışın Ev Hali Tele Satış Müşteri Temsilcisi, Destek Uzmanı, Bordro Asistanı, Takım Üyesi, Eğitim Uzmanı, Mekanik Bakım Teknisteni, Performans Takip ve Analiz Uzmanı, İşe Alım Uzmanı, Tasarım Uzmanı, Operasyon Uzmanı, Kıdemli Bilgi Teknolojileri Güvenlik Uzmanı, Genel Başvuru,

BAŞVURU KOŞULLARI

Özel sektör firmaları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların başvurularını yapmadan evvel kurumun alım yapcağı kadroya göre belirlediği tüm koşullara haiz olması gerekiyor. Bu koşullar her kadro için farklılık göstermekte.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, açık pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (İlanlarda yer alan kadrolara lise önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilir), Görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf sayılmak veya tecilli olmak, gerektiğinde vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek, MS Office uygulamalarını kullanabilen. Mesleki tüm özellikleri sağlamak.

İLANLARA BAŞVURU İÇİN

Yukarıda yer alan açık kadrolara başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. Başvurular için adayların kariyer sitesine üye olması gerekiyor.

İlana ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın.

İlana ulaşmak için tıklayın


Yorumlar