Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Kızılayı ve Yeşilay Cemiyeti Personel Alımı İlanı Yayımlandı

Türk Kızılayı ve Yeşilay Cemiyeti Personel Alımı İlanı Yayımlandı. Türk Kızılay ve Yeşilay Cemiyet farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. İş başvuru hakkında gerekli bilgi ve detay haberimizde bulabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 16 Haziran 2019 05:44

Türk Kızılayı ve Yeşilay Cemiyeti Personel Alımı İlanı Yayımlandı.

Türk Kızılay ve Yeşilay Cemiyet farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. İş başvuru hakkında gerekli bilgi ve detay haberimizde bulabilirsiniz.

Kızılay ve Yeşilay kariyer adresleri üzerinden yayınladıkları ilanlar ile personel alımı yapacaklarını duyurdu. Farklı kadrolarda personel alımı yapacak olan 2 kurum, hangi kadroda alım yapacak, iş başvurular nereden yapılacak ve diğer ilan bilgileri haberimizde detaylı olarak aktarılmıştır. İşte alıma ilişkin bilgiler...

TÜRK KIZILAYININ PERSONEL ALIMI YAPACAĞI KADROLAR NEDİR?

Türk Kızılayı kurumu yazılım uzmanı, bt planlama kurumsal mimari uzmanı, sistem ağ yönetimi uzmanı, bt planlama bilgi güvenliği risk yönetimi uzmanı, sap uygulama uzmanı, sap takım lideri teknik süreçler, Arapça tercüman gibi kadrolar için personel alımları sağlayacaktır.

YEŞİLAY CEMİYETİ HANGİ KADROLAR İÇİN PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Yeşilay Cemiyetinin personel alımı yapacağı kadrolar ise şöyledir; Halkla ilişkiler uzmanı, bilimsel çalışmalar süpervizörü, kurumsal iletişim süreç yöneticisi gibi kadrolar için personel alımı yapacağını açıkladı.

2 KURUMA İŞ BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Türk Kızılayı ve Yeşilay Cemiyeti kariyer adresi üzerinden verdiği iş başvuruları kabul etmektedir. İş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar aşağıda verilen kariyer adresleri üzerinden iş başvuru işlemlerini başlatabilir ve iş ilanlarını inceleyebilirler.

Yeşilay Cemiyet iş ilanları için TIKLAYIN

Türk Kızılayı iş ilanları için TIKLAYIN 

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar