Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Kızılayı Türkiye Geneli Yeni Personel Alım İlanları Yayımladı! İşte tüm ayrıntılar

Türk Kızılayı Türkiye genelinde 13 Ekim tarihi itibari ile başvuruları başlayan bir çok ilan yayımladı. Türk Kızılayı Türkiye genelinde personel ihtiyacının giderilmesi için satın alma ve lojistik personeli, mali işler asistanı, sosyal hizmetler uzmanı, sağlık uzmanı gibi kadrolarda bir çok sayıda alım yapacak.

Abone ol
Abone ol 13 Ekim 2018 22:24

Türk Kızılayı Türkiye genelinde 13 Ekim tarihi itibari ile başvuruları başlayan bir çok ilan yayımladı.

Kızılay Kariyer iş ilanları sistemi üzerinden açıklanan personel alım ilanlarına göre Türkiye genelinde bir çok ilde personel ihtiyacının giderilmesi için personel alımları yapacak. Adayların başvurularda lise, ön lisans ve lisans mezunu olması bazı ilanlar için tecrübe şartı aranmaz. 12 Ekim tarihinde açıklanan ilanlarda 2 yıl alım yapılacak kadroda deneyim istemektedir.

BAŞVURU DETAYLARI ŞÖYLE;

Üniversitelerin dört yıllık eğitim gören Lisans bölümlerinden mezun olmak, ilanda belirtilen alanda 2 yıl tecrübeli, iletişim beceri yüksek ve analiz yorum raporlama kabiliyetine sahip, Office programlarına hakim, problem çözme kabiliyetinde, iş takip ederek sonuçlandırma sorumluluk alma becerisinde personeller alınacak.

Satın alma ve lojistik sorumlusu kadrosunda Türkiye genelinde personel istihdam edilecek. Mali işler asistanı kadrosunda ise İzmir, Şanlıurfa, Mersin Kayseri Kilis illerinde görevlendirilecek. Diğer alım yapılacak pozisyonlar ise şöyle; Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu , Mali İşler Asistanı (İzmir, Şanlıurfa, Mersin, Kayseri, Kilis), Executive Assistant, Sosyal Hizmet Uzmanı , Sağlık Uzmanı , İnsan Kaynakları İş Ortağı, Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı, Performans ve Yetenek Yönetimi Uzmanı, Kan Bağışçısı Kazanım Personeli, Çalışan Bağlılığı ve İç İletişim Uzmanı, Çalışan Eğitim ve Gelişim Uzmanı, Çalışan Eğitim ve Gelişim Müdürü, Organizasyonel Gelişim ve Ücret Yönetimi Uzmanı, Toplum Merkezi Yöneticisi (Gaziantep, Şanlıurfa,Mersin,Hatay, Bursa,K.Maraş), Program/ Project Assistant (PA) Gaziantep ili için, , SAP Teknik Uzman, SAP Teknik Uzman (BO, BW, İş Zekası Uzmanı) , SAP Uygulama Uzmanı, SAP Uygulama Uzmanı, SAP Uygulama Uzmanı



İlanlara erişmek için Tıklayın


Etiketler Kızılayı
Yorumlar