Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Kızılayı Personel Alımı Yapıyor! Türk Kızılayı KPSS Şartsız Memur Personel Alımı ilanı! İşte şartlar

Türk Kızılayı Personel Alımı Yapıyor! KPSS Şartsız Memur Personel Alımı ilanı arayanlar bu haber sizi ilgilendiriyor! Türk Kızılay'ı kendi bünyesinde çalıştırmak üzere pek çok sayıda personel alımının yapılacağı açıkladı. Yapılacak olan başvurular hangi pozisyonlarda ve hangi illerdeki Kızılaylar'da görev alabilecek gibi pek çok sorunun cevapları haberimizde. İşte tüm ayrıntılar

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2018 06:42

Türk Kızılayı Personel Alımı Yapıyor! Türk Kızılayı KPSS Şartsız Memur Personel Alımı ilanı! İşte şartlar

Türk Kızılay'ı bugüne kadar yapmış oldukları yardımlar ile birlikte Türkiye sınırlarının dışına kadar çıkmaktadır. Yapılan yardımların ve oluşturulan projeler kapsamında olan çalışan ihtiyacının artmasıyla birlikte Tür Kızılayı tarafından personel alım ilanı yayınlandı. Yayımlanan ilana göre pek çok farklı alanda ve farklı şehirde Türk Kızılay'ında çalışmak üzere personel alımının yapılacağı açıklandı.

TÜRK KIZILAYI AÇIK POZİSYONLAR ve BAŞVURU

Türk Kızılay'ı tarafından açıklanan personel alım pozisyonlarına göre alım yapılacak alanlar şu şekildedir; " Türkiye Geneli Doktor, Türkiye Geneli Gençlik Çalışanı, Procurement Specialist (Ankara), Sağlık Uzmanı (Türkiye Geneli), Psikolog (Mardin, Hatay, Mersin), Toplum Merkezi Yöneticisi (Gaziantep, Şanlıurfa, Mersin, Hatay, Bursa, Kahramanmaraş), İlk Yardım çalışanı (Kahramanmaraş, Kayseri, Mardin, Mersin, Adana), Graphic Designer (Ankara) olarak açıklanarak başvuru yapacak olan sağlık çalışanlarının istedikleri yerlere ve kendi alanlarına göre başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.

POZİSYONLAR için İSTENİLEN BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Kızılayı bünyesinde çalışacak sağlık çalışanları için başvuru yapmadan önce bazı şarlartı barındırmaları gerekmektedir. Bu şartlar şu şekidedir; "Başvuru yapılacak sağlık alanından mezun olmak, tercih olarak iyi düzeyde ingilizce sahibi olmak, tam zamanlı çalışabilmek, takım çalışmasına yatkın olmak, seyahat engeli olmaması, mecburi hizmeti tamamlamış olmak, erkek adayalrın askerlik sorunlarının bulunmaması, sosyal sorumluluk bilincinde olması" adayların Kızılaylara başvuruda bulunması için yeterli şartlardandır.

Türk Kızılay'ına Başvuru Yapabilmek için Tıklayın : www.kizilaykariyer.com/


Yorumlar