Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Kızılayı personel alımı yapacak! Kızılay Yeni Personel Alımı İlanı Yayımladı!

Türk Kızılayı personel alımı yapacak. Başvurular İnternet Üzerinden Alınacak! Yeni yayımlanan personel alımlarında Türkiye genelinde 14 ilde görev yapacaklar. Kızılay memur personel alım detayları, başvuru şartları haberimizde

Abone ol
Abone ol 23 Eylül 2018 00:20

Türk Kızılayı Kariyer ilan portalı üzerinden personel alım ilanı yayımladı. Buna göre Suriyeli çocukların ve gençlerin psikososyal gelişiminde katkı sağlamak için gençlik çalışanı personeli alımı yapacak. Kızılay kariyer sayfasından yapılan duyuruda aranan nitelikler ve hangi şehirlerde istihdam edileceği açıklandı. Bilindiği gibi Türkiye'nin önemli yardım kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren ilk olarak 1868 yılında askerlere yardım etmek için kuruldu. 1947 yılında Türk Kızılay Derneği olarak kurumsallaşan Kızılay personel ihtiyacının giderilmesi Genel merkez ve şubelerine alımlar yapılacak. 

GENÇLİK ÇALIŞANI BAŞVURU ŞARTLARI;

4 yıllık eğitim veren Üniversitelerden Eğitim Fakulteleri ile Psikoloji, Sosyal Hizmetler vb. mezunu olan çocuklarla çalışma alanında 1 yıl proffesyonel destek deneyime sahip, Arapça bilen, etkin iletişime sahip, office programlarını kullanabilen, aktif araç kullanabilen, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, veya 2 yıl tecil yapmış adayların başvuru yapabileceği belirtildi. 

HANGİ İLLERDE İSTİHDAM EDİLECEK?

Gençlik çalışanı alımlarında istihdam edilecek olan iller ise şöyle; Ankara, Bursa, İzmir, Kilis, Adana, Mersin, Konya, Kayseri, Mardin, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, İstanbul olmak üzere 14 ilde görev alacaklar. Adaylar başvuru için özgeçmiş oluşturmaları ve özgeçmişe fotoğraf eklemeleri istenildi. Başvurular internet üzerinden yapılacak. 

Başvuru için TIKLAYIN


Yorumlar