Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Kızılayı En Az 3000 TL Maaş İle Personel Alım İlanı Yayımladı

Türk Kızılayı En Az 3000 TL Maaş İle Personel Alım İlanı Yayımladı.Türk Kızılayı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda en az 3000 tl maaş imkanı ile 5 kadroda personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 04 Temmuz 2019 00:02

Türk Kızılayı En Az 3000 TL Maaş İle Personel Alım İlanı Yayımladı.

Türk Kızılayı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda en az 3000 tl maaş imkanı ile 5 kadroda personel alımı yapılacak.

Türk Kızılayıresmi İnternet sitesi üzerinde yayımladığı ilanlar kapsamında bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amacı ile farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etti. Bu bağlamda başvurular başladı ve bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanlar hakkında detayları aktarıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Türk Kızılayı 5 farklı pozisyon için ilan yayımladı.Alım yapılacak pozisyonlar ise, Doktor, İletişim Asistanı (İA062019), Sosyal Hizmet Uzmanı (SHU - 2019), Finans ve Hazine Yönetimi Yetkilisi (FI-2019) ve Corporate Communication Specialist (CCS) pozisyonlarında personel alacak. Adaylar başvurularına ilanları ntarihi itibari ile başladı. En son ilan ise 02 Temmuz 2019 tarihibde ilan edildi.

Alımlari Türkiye Geneli, Ankara, Kilis, Konya, Şanlıurfa, Adana, Kayseri,Mardin,Kahramanmaraş,İzmir ilerinde yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adaylardan pozisyonuna göre farklı nitelikler aranıyor. Bu niteliklere ilanların detaylarından ulaşabilirsiniz. Ancak adaylardan genel olarak;




Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,


Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmayan,


Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli.


Ehliyet sahibi olan ve aktif araç kullanabilmek,


MS Office Programlarını ve ofis teknolojilerini etkin şekilde kullanabilmek,


Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,


Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,


Analitik düşünme yapısına sahip


Alım yapılacak pozisyona göre üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları şarttır.




Ayrıca adaylardan bu ilanlar için Kamu personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyor olup, pozisyonuna göre alacakları maaş en az 3000 tl dir.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlar Türk Kızılayı resmi başvuru adresi üzerinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularını'da Türk Kızılayı kariyer sitesi üzerinden üye girişi yaparak gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Türk Kızılayı Personel Alım İlanı Başvuru Adresi  için TIKLAYIN




Yorumlar