Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Personel Alım İlanı Yayımlandı!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Personel Alım İlanı Yayımlandı! Türk Havacılık ve Uzay Sanayi şirketi farklı kadroları için personel alımı yapacağını kariyer adresi üzerinden duyurdu. Başvuru şartları ve diğer tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz

Abone ol
Abone ol 05 Haziran 2019 02:43

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Personel Alım İlanı Yayımlandı!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi şirketi farklı kadroları için personel alımı yapacağını kariyer adresi üzerinden duyurdu. Başvuru şartları  ve diğer tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi resmi kariyer adresi üzerinden verdiği ilanlar doğrultusunda personel alımı yapacağını açıkladı. Türk Havacılık ve Uzay Sanayi firmasında görev almak isteyen adaylar haberimizden alınacak kadrolar ve başvuru sayfasına ulaşma bilgilerine erişebilirler.

TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİ ŞİRKETİNİN ALIM YAPACAĞI KADROLAR NEDİR?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi şirketinin personel alımı yapacağı kadrolar ise şöyledir; teknoloji geliştirme mühendisi, RF donanım tasarım mühendisi, simülasyon yazılım mühendisi, ürün teminatı mühendisi, sayısal tasarım mühendisi, uçuş test mühendisi, donanım test mühendisi, güç elektroniği donanım tasarım mühendisi kadroları için personel alımı yapacağını açıklamıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi şirketi birçok kadro için personel alımı yapacağı için her bir kadronun başvuru şartları ve bilgileri farklıdır. Ancak donanım test mühendisi kadrosunun personel alımı şartlarını incelediğimizde ise; 10 yıl tecrübeli olmak, üniversitelerin elektrik ve elektronik mühendisliği bölümünü bitirmiş olmak, adayların test donanım ve test yazılımlarının tasarlanması konusunda deneyimli ayrıca adaylardan istenen iş tanımı ise askeri ve uzat standartlarının incelenmesi, dökümasyon çalışmalarının yapılması gibi iş tanımı verilmiştir. 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi şirketinin personel alımı ilanlarına ulaşmak için https://www.kariyer.net/firma-profil/turk-havacilik-ve-uzay-sanayii-1042-456 adresini ziyaret edebilir ve güncel iş ilanlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca Türk Havacılık ve Uzay Sanayi şirketinin iş ilanlarına başvuru sağlamak için yine verilen bağlantıyı kullanabilir ve başvuru aşamasına geçiş yapabilirsiniz.




iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.



Yorumlar