Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Hava Kurumu Üniversitesi: Personel Alımı Gerçekleştirecek

Resmi Gazete tarafından yapılmış olan duyuruya göre Türk Hava Kurumu Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda personel alımı yapacağını belirtti. 

Abone ol
Abone ol 19 Şubat 2019 21:52

Bu bağlamda Türk Hava Kurumu Üniversitesi Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği ile Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına alım yapacak.

Söz konusu personel alımı duyurusuna başvuru yapacak adayların Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğretim üyeliğine yükseltilme ve atanöa yönergesinde belirtilen atama kriterlerini sağlamaları ve bunu belgelemeleri gerekmektedir.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ne Makine Mühendisliği, Elektrik -Elektronik Mühendisliği Bölümü, Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne alım yapacak. 

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesine ise, Meteoroloji Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliğine alım yapacak. Hava Ulaştırma Fakültesine Pilotaj Bölümü, İşletme Fakültesine Havacılık Yönetimi ve İzmir Havacılık Meslek Yüksekokuluna Ulaştırma Hizmetleri Bölümü / Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programına Öğretim Görevlisi, Doçent, Araştırma Görevlisi, Profesör kadrolarında alım yapacak.

Adayların başvuru yapabilmeleri için, Öğretim Üyeleri ve Öğretim görevlisi alanları için yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden en az 80 puan almış olmaları, Araştırma Görevlisi için en az 70 puan ve Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri için tüm programlarda Ales Puanı en az 70 olması gerekmektedir. 

Ayrıca erkek adayları için askerliğini yapmış veya ilgisi olmamak ve alım yapılacak bölüme göre belirtilen belgelere sahip olmaları gerekmektedir.

Adaylar başvurularını ise Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Müdürlüğü Türkkuşu Kampüsü Bahçekapı Mah. Okul Sok. No:11 06790 Etimesgut/ANKARA adresine istenen belgeler ile birlikte şahsen yapmaları gerekmektedir. 

İlanın Tam Metni için Tıklayınız


Yorumlar