Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK Yayınladığı 3 Farklı İlan İle Farklı Şehirlere Kamu Personel Alımı Yapacak

TÜBİTAK 24 Ocak 2019 da yayınladığı 3 ilan ile 2 şehre kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2019 17:48

Başvuruların en geç 11 Şubat 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Toplam 8 kişi Kocaeli ve Ankara istihdam edileceği açıklandı. 8 Uzman, Uzman Yardımcısı ve Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı duyuruldu.

Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; İktisat, Ekonomi, İşletme, Maliye, İstatistik, Çalışma Ekonomisi veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Fizik Öğretmenliği, Kimya Öğretmenliği, Biyoloji Öğretmenliği veya Fen Bilgisi Öğretmenliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği İktisat İşletme, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Makine ve İmalat Mühendisliği, Ekonomi veya Sağlık Yönetimi Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Ulaştırma, Uzay Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği ve Uçak Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olanlar ilana başvurabilecekler.

İlanda KPSS şartı bulunmamaktadır. Ağırlıklı lisans mezuniyet not ortalaması 4’lük sistemde en az 2,50 olmak (100’lük sistemdeki notlar, Yükseköğrenim Kurulunun yayınlamış olduğu “4’lük Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları Tablosu” esas alınarak 4’lük sisteme dönüştürülecektir). İngilizce yeterliliğini ilan metninde yer alan sınavlardan birinden alınan puanla kanıtlamış olmak şart.

TÜBİTAK 1 ilan için tıklayın

TÜBİTAK 2 ilan için tıklayın

TÜBİTAK 3 ilan için tıklayın


Yorumlar