Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK Personel Alım İlanı yayımlandı!

TÜBİTAK Personel Alım İlanı yayımlandı! TÜBİTAK yeni ilan yayımlayarak memur personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre KPSS B Kurumsal memur kapsamında 16 kişi alınacak. TÜBİTAK Personel Alımı İlanı ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 16 Temmuz 2019 02:53

TÜBİTAK Personel Alımı İlanı yayımlandı!

TÜBİTAK yeni ilan yayımlayarak memur personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre KPSS B Kurumsal memur kapsamında 16 kişi alınacak. TÜBİTAK Personel Alımı İlanı ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde

Resmi Gazete'nin 16 Temmuz 2019 tarihli yayımına göre yeni ilan yayımlad. TÜBİTAK yeni ilan yayımlayarak bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere KPSS  B Kurumsal Memur Alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre, TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) Bağlı Siber Güvenlik Enstitüsü (SGE) Bünyesinde Görev Yapmak Üzere Proje Personeli (Araştırmacı) pozisyonunda 16 kişi alacak.

Alımlar Kocaeli ve Ankara ilinde yapılacak olup 10 personel Kocaeli için ve 6 personel Ankara ili için dağıtıldı.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Adaylardan, LisansBölümleri BilgisayarMühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri veMühendisliği, Elektronik Mühendisliği,Elektronik veHaberleşme Mühendisliği, TelekomünikasyonMühendisliği, Elektrik-ElektronikMühendisliği,Bilgisayar ve YazılımMühendisliği, YazılımMühendisliği, EndüstriMühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, BilişimSistemleri Mühendisliği, BilişimSistemleri ve Teknolojileri,Matematik ve Bilgisayar Bilimleri,Matematik - Bilgisayar, Matematik Mühendisliği,Matematik, Fizik Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, MekatronikMühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri veya Adli Bilişim Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak şarı ve aşağıdaki genel nitelikler aranır. Ayrıca diğer pozisyonlar içinde farklı eğitim alanlarından mezun olmuş olmak nitelikleri yer alıyor. Bu detaylara ilanın tam metni üzerinden ulaşabilirsiniz.




Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,


Kamu haklarından mahrum bulunmamak,


Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,


Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 


Lisans eğitimi veren üniversitelerden mezun olmuş olmak, 


Yapılmış İngilizce sınavlarından puan almış olmak şartlarıda aranıyor.




BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın 16 Temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanmasının ardındna başladı. Adaylar başvurularını en geç, 06 Ağustos 2019 tarihine kadar İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

TÜBİTAK Personel Alımı İlanın tam metni için TIKLAYIN


Yorumlar