Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK: KPSS Şartı Olmadan Personel Alımı Gerçekleştirecek

TÜBİTAK 21 Ocak 2019 tarihli Resmi Gazete yayımında yeni personeller alımı yapacağını duyurdu. 

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 20:02

Buna göre TÜBİTAK bünyesinde oluşan personel eksikliğini karşılamak üzere Kocaeli ve Ankara illerinde alım yapacak. Buna göre TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) ile TÜBİTAK Başkanlık Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve İdari Hizmetler Daire Başkanlığı Bünyesinde görev yapmak üzere 9 personel alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Alımlarında 3 ü Kocaeli ili için ve diğer 6 sı Ankara illeri için geçerli olup adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, TÜBİTAK Başkanlık Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve İdari Hizmetler Daire Başkanlığı alımı için alanında en az 2 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak şartı arayacak. 

Ayrıca Lisans mezunu olmak ta şartların içerisinde yer almaktadır. Yayımlanmış olan ilana göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacak.

BAŞVURULAR

Başvurular ilanın yayım tarihi olan 21 Ocak 2019 tarihinde başlamış olup en geç 11 Şubat 2019 tarihine kadar yapılması gerektiği belirtildi. Buna göre adaylar başvurularını TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir. 

İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız


Yorumlar