Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK KPSS Şartı Olmadan 92 Personel Alımı Gerçekleştirecek Son Gün 15 Ocak

Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan edilen duyurya göre TÜBİTAK bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı birimlerine farklı statülerde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan personel alımı yapacağını belirtmişti.

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2019 21:36

İlgili duyuru 26 Aralık 2018 tarihinde yayımlanmıştı ve artık başvurular sona ermektedir. 

TÜBİTAK ( Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu ) Sage 7 personel alacak. TÜBİTAK BİLGEM Kamu Sertifikasyon birimine 42 ve TÜBİTAK BİLGEM Siber Güvenlik Ensitüsüne ise 43 kişilik boş kadro ile alacak. 

Buna göre TÜBİTAK toplamda 92 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan ilgili ilanlara başvuru yapabilmeleri için, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu, hastalığı veya bulaşıcı rahatsızlığı bulunmamak ve ilgili yabancı dil sınavlarından puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca yayımlanan başvuru kılavuzlarına göre belirtilen nitelikler arasında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı bulunmuyor.

BAŞVURULAR

TÜBİTAK 92 personel alım ilanına başvurular ilanların yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 Ocak 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. 

Buna göre adaylar başvurularını, son başvuru gününe kadar TÜBİTAK resmi intenet adresi üzerinden iş Başvuru Sistemi yolu ile yapılacaktır. 

Bunun dışında yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek. 

İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

TÜBİTAK SAGE 7 Personel Alım İlanı İçin Tıklayınız

TÜBİTAK BİLGEM 42 Personel Alım İlanı İçin Tıklayınız

TÜBİTAK BİLGEM 43 Personel Alım İlanı İçin Tıklayınız


Yorumlar