Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK KPSS Şartı Aramadan Personel Alımı Yapacak!

TÜBİTAK KPSS Şartı Aramadan Personel Alımı Yapacak! TÜBİTAK yeni bir ilan yayımlayarak 14 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını ilan etti. Peki Kimler başvuru yapabilir? Hangi alanlarda alım yapılacak? Tüm ayrıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 11 Haziran 2019 05:11

TÜBİTAK KPSS Şartı Aramadan Personel Alımı Yapacak!

TÜBİTAK yeni bir ilan yayımlayarak 14 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını ilan etti. Peki Kimler başvuru yapabilir? Hangi alanlarda alım yapılacak? Tüm ayrıntılar haberimizde

11 Haziran 2019 tarihi itibari ile yayımlanan ilk ilana göre TÜBİTAK personel alımı yapacağını ilan etti. TÜBİTAK farklı alanlarda olmak üzere Ankara ilinde 14 kişilik boşluk ile personel alımı gerçekleştirecek. Ayrıca yayımlanmış olan ilana göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacaktır.

Yayımlanan ilana göre TÜBİTAK Bilim insan Destek Programları Başkanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı.

ADAYLARDAN ARANACAK GENEL ŞARTLAR?

TÜBİTAK adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,İngilizce sınavlarından puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

EĞİTİMİNE GÖRE KADR ODAĞILIMI NEDİR?

Bilimsel Programlar uzma yardımcısı / Bilimsel Programlar uzmanı Pozisyonları:

2 PERSONEL İÇİN

Lisans Bölümleri Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler veya Küresel ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinin birinden mezun olmak.

2 PERSONEL İÇİN

Lisans Bölümleri Fizik, Kimya, Biyokimya, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Genetik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Biyoinformatik ve Genetik, Biyomühendislik, Biyomühendislik ve Genetik, Matematik, Matematik ve Bilgisayar veya Matematik ve Bilgisayar Bilimleri bölümlerinden birinden mezun olmak.

3 PERSONEL İÇİN 

Lisans Bölümleri İşletme, İktisat, Ekonomi, Ekonometri, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak.

1 PERSONEL İÇİN

Lisans Bölümleri Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, Metalurji Mühendisliği, Kimya ve Süreç Mühendisliği, Kimya Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya bölümlerinin birinden mezun olmak.

 Uzman- Uzman Yardımcısı Pozisyonları İçin:

5 PERSONEL

Lisans Bölümleri İşletme, İktisat, Ekonomi, Ekonometri, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim veya Muhasebe Bilgi Sistemleri bölümlerinden birinden mezun olmak.

1 PERSONEL

Lisans Bölümleri Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik veya Matematik ve Bilgisayar Bilimleri bölümlerinin birinden mezun olmak.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 11 Haziran 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler. Yayımlanan ilana göre adaylar başvurularını en geç 02 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için TIKLAYIN



 






Yorumlar