Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK EGM ve DSİ En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Devlet Su İşleri ve Belediye Başkanlığı. En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği EGM, DSİ, TÜBİTAK ve Belediye alımları yapılacak.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2019 19:17

EGM Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü yayınladığı personel alımında bulaşıkçı, garson ve servis elemanı kadrolarında istihdam etmek üzere personel alımı yapılacak.

Başvurular 30 Nisan – 6 Mayıs 2019 tarihler arasında iş ilan numaralarıyla birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü temizlik görevlisi alımı için adayların; en az ilköğretim mezunu olması, askerlikle ilişiği olmaması, daha önceden kat temizlik görevlisi mesleğinde 2 sene deneyim sahibi olması, son 2 sene içerisinde alınmış MEB onaylı “Hijyen Eğitim Belgesi”ne sahip olması, en az 18 en çok 46 yaşında olması, Muğla Marmaris ilçesinde ikamet ediyor olması gerekmekte. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004955028 olarak belirtildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü garson alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; en az ilköğretim mezunu olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, garson mesleğinde 2 sene deneyim sahibi olmak, son 2 sene içinde alınmış MEB onaylı “Hijyen Eğitim Belgesi”ne sahip olmak, Muğla Marmaris ilçesinde ikamet ediyor olmak. Başvuru için 00004955002 iş ilan numarası kullanılabilir.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi bulaşıkçı alımında; en az ilköğretim mezunu olmak, en az 18 en fazla 52 yaşında olmak, Gaziantep ilinde ikamet ediyor olmak. İş ilan numarası 00004954779 olarak belirtildi.

Bursa Mudanya Belediye Başkanlığı, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre çelik kaynakçısı kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 6 Mayıs 2019 tarihine kadar iş ilan numarasıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmekte.

Çelik kaynakçısı alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilköğretim mezunu olmak, erkek olmak, en az 18 en çok 28 yaşında olmak, çelik kaynakçısı mesleki yeterlilik belgesi ve kalfalık belgesine sahip olmak.

Ayrıca adayların Bursa Mudanya ilçesinde ikamet ediyor olması ve B sınıfı ve A2 sınıfı ehliyete sahip olması da adaylarda aranan şartlar arasında yer almakta.

10 Mayıs 2019 tarihinde saat 09.00-10.00 arasında Mudanya Belediye Başkanlığı’nda kura çekimi yapılacak.Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK), İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı.

Yayınlanan ilana göre şoför kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 6 Mayıs 2019 tarihine kadar iş ilan numarasıyla birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmekte. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004948479 olarak belirtildi.

TÜBİTAK şoför alımı için adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmaması, alanında en az 3 senelik deneyim sahibi olması gerekmekte.

Ayrıca adayların B sınıfı ehliyete sahip olması ve SRC ve psikoteknik belgelerine sahip olması da adaylarda aranan şartlar arasında yer almakta.İşe alımlar kurayla yapılacak olup kura bilgileri şu şekilde paylaşıldı:

20 Mayıs 2019 tarihinde TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde kura çekimi yapılacak. Bu ilana sadece Kişisel Durumu "TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvurabilir.

Devlet Su İşleri, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre garson ve aşçı yardımcısı kadrolarında istihdam etmek üzere personel alımı yapılacak.

Başvurular 29 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında iş ilan numaralarıyla birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak.

Garson (Servis Elemanı) alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, lise mezunu olmak, en az 18 yaşında olmak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Antalya ili ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak yer almakta. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004952132 olarak belirtildi.

Aşçı Yardımcısı alımı için adayların; Türk vatandaşı olması, en az 18 yaşında olması, lise mezunu olması, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmaması, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı aşçılık kurs belgesi sahibi olması gerekmekte.

Yayınlanan bu ilanlara sadece Kişisel Durumu "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvurabilir.

13 Mayıs 2019 tarihine DSİ Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda kura çekimi yapılacak.


Yorumlar