Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK Birimlerine Açıktan 85 Kamu Personeli Alımı Gerçekleştirilecek

TÜBİTAK birimlerine açıktan 85 kamu personeli alımı yapılacaktır. KPSS şartsız alıma başvuru 15 Ocak 2019 tarihi bitimine kadar yapılacaktır. Alımı gerçekleştirilecek kişiler farklı şehirlerde istihdam edilecektir.

Abone ol
Abone ol 04 Ocak 2019 15:52

Uzman, Uzman Yardımcısı ve Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı duyuruldu. Eksik bilgi veya belge bulunan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve bu kişiler mülakata çağrılmayacaktır. Mülakat tarihi ve yeri daha sonra duyurulacaktır.

Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; İktisat, Ekonomi, İşletme, Maliye, İstatistik, Çalışma Ekonomisi veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Fizik Öğretmenliği, Kimya Öğretmenliği, Biyoloji Öğretmenliği veya Fen Bilgisi Öğretmenliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği İktisat İşletme, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Makine ve İmalat Mühendisliği, Ekonomi veya Sağlık Yönetimi Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Ulaştırma, Uzay Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği ve Uçak Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olanlar ilana başvurabilecekler.

İlanda KPSS şartı bulunmamaktadır. Ağırlıklı lisans mezuniyet not ortalaması 4’lük sistemde en az 2,50 olmak (100’lük sistemdeki notlar, Yükseköğrenim Kurulunun yayınlamış olduğu “4’lük Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları Tablosu” esas alınarak 4’lük sisteme dönüştürülecektir). İngilizce yeterliliğini ilan metninde yer alan sınavlardan birinden alınan puanla kanıtlamış olmak şart.

İlana başvuruda bulunmak için "www.bilgem.tubitak.gov.tr" adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi ve referans kodu seçilerek başvuru yapılması zorunludur). İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir.

TÜBİTAK kamu personeli alımı 1. kılavuz için tıklayın

2. Kılavuz için tıklayın

3. Kılavuz için tıklayın




Yorumlar