Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK'a 142 personel alınacak! TÜBİTAK iş başvurusu nasıl yapılır?

TÜBİTAK kadrolu personel ihtiyacını karşılamak için farklı birimlerine farklı niteliklerde personel alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2019 12:15

TÜBİTAK kadrolu personel ihtiyacını karşılamak için farklı birimlerine farklı niteliklerde personel alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar.

TÜBİTAK bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı ilanlar yayımladı.Buna göre;




TÜBİTAK Ulusal Motoroloji Enstitüsü, uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü ve marmara Araştırma Merkezi bünyesinde görevlendirmek üzere, 4 Memur ( Koruma ) 2 Şoför, 1 Memur ve 1 teknisyen alımı yapacak.


TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü ( SAGE ) bünyesine görevlendrmek üzere Araştırmacı ve Teknisyen pozisyonlarında, 87 personel alımı yapacak.


TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı Bilimsel Programlar uzmanı, Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı, Baş uzman, uzman e Uzman Yardımcısı pozisyonlarına 41 personel alımı yapacak.


TÜBİTAK MAM Malzeme Enstitüsüne Kocaeli / GEBZE ili için 4 personel alacak. TÜBİTAK MAM İdari ve Mali İşler Başkan yardımcılığı 2 Personel alacak




Buna göre TÜBİTAK, farklı birimlerine toplamda 142 kişilik kadro ile memur pozisyonlarına ve personel pozisyonlarına alım yapacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

TÜBİTAK Alım yapacağı bu pozisyonlar için adaylardan, En az lise mezunu olmak, Ön Lisans mezunu olmak ve Lisans mezunu olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Ekip çalışmasına yatkın olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Sorumluluk sahibi olmak ve alım yapılacak pozisyona göre ilgili birimlerden mezun olmuş ve deneyim sahibi olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını Memur alımıpozisyonları için İŞKUR üzerinden ve diğer niteliklerdeki pozisyonlar için ise TÜBİTAK üzerinden yapılacaktır. Söz konusu ilanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.


Yorumlar