Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TSK JGK Sahil Güvenlik 35 Bin 38 Memur Er Erbaş Uzman Çavuş Alımları Yapılacak

Türk Silahlı Kuvvetleri Hava, Kara, Deniz, Sahil Güvenlik ve Jandarma Genel Komutanlıkları 35 bin 38 JÖH, JÖPER, memur, sözleşmeli er erbaş, komando ve uzman çavuş alımları gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol 31 Mart 2019 13:12

En az ilköğretim mezunu olması gerekmekte. adaylar başvurularını ortak yer olan MSB personel temin üzerinden, jandarma personel temin ve sahil güvenlik genel komutanlığı personel temin üzerinden başvuru yapabilir.

Lise, önlisans ve lisans mezunları arasından KPSS'siz KPSS'li en az KPSS 50 puanla 2019-1 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacak.

JGK internet adresinde Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları kısmından 19 Mart 2019 ile 04 Nisan 2019 tarihleri arasında ön başvuru yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı MSB 2019-1 sözleşmeli er alımı başvuru kılavuzu yayınlandı.

Alımı hava, kara ve deniz kuvvetleri komutanlıkları yapmakta. Adaylar için şartlar ilave edilmiş olup en az ilkokul mezunu adaylar askeri alımlar başvuru yapabilmekte.

Adaylar askerliğini yapmış veya yapmamış olan kişiler başvuru yapabilmekte. Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerinde istihdam edilebilecek sözleşmeli er olarak istihdam sağlanıyor.

Alıma en az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabilir. Lise, önlisans ve lisans mezunları da başvuru gerçekleştirebilir. Sahil Güvenlik Komutanlığı yeni yayınladığı ilan ile en az lise mezunu adaylar arasından KPSS 60 puanla 38 sivil memur alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular 2 Nisan 2019 ile 12 Nisan 2019 tarihleri arasında sadece sahil-güvenlik-komutanlığı-is-başvurusu internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacak.

İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacak. Başvuru sonuçları adaylara Sahil Güvenlik adresi üzerinden ilan edilecek.


Yorumlar