Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Trakya Üniversitesi Personel Alım İlanı Yayımladı

Trakya Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor! Trakya Üniversitesi yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 68 Lise ve Ön Lisans mezunu alımı yapacağını belirtti. Bu ilana göre adaylar için ilgili gerekli şartlar haberimizde.

Abone ol
Abone ol 21 Ekim 2018 01:35

Trakya Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda toplamda 68 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Trakya Üniversitesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesinde göre KPSS B Sınıfı esas alınarak sözleşmeli olarak kamu personeli alımı yapacak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Trakya Üniversitesi bünyesine, 1 Çocuk Gelişimcisi, 2 Fizyoterapist, 1 Diyetisyen,1  Psikolog, 52 Hemşire ve 11 Sağlık teknikeri olmak üzere toplamda 68 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu kadrolara başvuru yapaca kadaylar, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet usülü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, lisans mezunları için 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden puan almış olmak, Lise ve Ön Lisans mezunları için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sıanvından Lise mezunları için KPSSP94 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları ve pozisyonuna belirtilen eğitim niteliklerini taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvrurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 Gün içerisinde yapmaları gereklidir. Yani başvurular en geç 02 Kasım 2018 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar