Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TİSKİ 50 KPSS Puanı İle: 51 Memur Alımı Gerçekleştirecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı olan TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda toplamda 51 kişilik boşluk ile alım yapacağını belirtti. 

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2018 21:30

22 Kasım 2018 tarihi itibari ile yayıma gire ilan için başvurular bugün ( 06 Aralık 2018 ) itibari ile başladı ve adaylara verilen süre içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ALIM POZİSYONLARI NEDİR?

TİSKİ genel müdürlüğü 51 kişilik boş kadro ile, Mühendis, Kimyager, Tekniker, teknisyen ve Veri Hazırlama ve Kontrol memuru ve Düz memur alımı yapacak. Buna göre, 2 Memur, 20 VHKİ, 7 Teknisyen, 5 Tekniker, 2 Kimyager ve 14 Mühendis alımı yapacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

İlgili ilan için başvurular 06 Aralık 2018 tarihi itibari ile başladı ve adaylar başvurularını en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvurular Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle genel ve özel nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Buna göre genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurlarının 48. maddesine göre, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2018 senesinde ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları,alım pozisyonuna göre eğitimini tamamlamış olmaları gerekmektedir.


Yorumlar