Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TİKA KPSS Puanıyla Memur Alımı Yapacak

DPB web adresi üzerinde ilana çıkan TİKA, ilan şartlarına uygun adaylar arasından KPSS puanlarıyla uzman yardımcısı pozisyonunda memur alımı gerçekleştirecek ve sınav yapacaktır. 

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 19:01

Sınavla alınacak olan adaylar uzman yardımcısı pozisyonunda istihdam edileceklerdir. KPSS puanlarıyla yapılacak olan tika memur alımı için adayların taşıması gereken şartlar; 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartlara uygun olmak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, sağlık problemi bulunmamak, kamu kurumundaki bir görevden disiplinsizlik nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak, belirtilen bölümlerden ya da okullardan mezun olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak ya da ilişiği bulunmuyor olmak, belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmış olmak, muhakeme ve temsil yeteneği gelişmiş kişiler olmak, 35 yaşını aşmamış olmak, ilgili KPSS puan türünden en az 75 almış olmak şeklinde aktarılmaktadır.

Başvuru tarihleri ve diğer detaylar

Yayımlanan TİKA bünyesine yapılacak memur alım süreci için müracaatlar 21 Ocak 2019 tarihinde başlayacak olup 31 Ocak 2019 tarihinde sona erecektir.

Başvurular, elektronik ortamda doğrudan https://sinav.tika.gov.tr web adresinden istenen belgelerin eksiksiz olarak doldurulması ve istenen belgelerin başvuru tarihi bitimine kadar TİKA Başkanlığı (Personel ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı) Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:140 Çankaya/ANKARA adresine şahsen, elden veya posta yolu ile yapılacaktır. 

Kılavuz üzerinden tüm bilgilere erişebilir, başvuru tarihleri itibariyle başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İlan kılavuzu aşağıda yer almaktadır.

Kılavuz için tıklayınız


Yorumlar