Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

THY Tecrübeli, Tecrübesiz Teknik Personel Alım İlanları Yayımlandı!

THY Tecrübeli, Tecrübesiz Teknik Personel Alım İlanları Yayımlandı! Türk Hava Yolları THY Technıc'de istihdam edilmek yeni personel alım ilanı açıkladı. 15 farklı kadrodaki ilanlarda tecrübesiz adaylarda başvuru yapabilecek. Bilişim ve yazılım alanında personel alım ilanlarının tüm ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz

Abone ol
Abone ol 05 Haziran 2019 22:20

THY Tecrübeli, Tecrübesiz Teknik Personel Alım İlanları Yayımlandı!

Türk Hava Yolları THY Technıc'de istihdam edilmek  yeni personel alım ilanı açıkladı. 15 farklı kadrodaki ilanlarda tecrübesiz adaylarda başvuru yapabilecek. Bilişim ve yazılım alanında personel alım ilanlarının tüm ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz

Türk Hava Yolları dışında birçok uluslararası havayolu şirketinin uçağına da bakım ve onarım hizmeti veren Türk Hava Yolları Teknik A.Ş, çok sayıda personel alımıyla ilgili ilana çıktı.

Türk Hava Yolları Teknik personel alımı yapacak. Başvurularda tecrübe şartı olmadan başvuru yapılabilecek.

Türk Hava Yolları ( THY), bakım ve onarım hizmetleri veren THY Technıc'de istihdam edilmek üzere 14 farklı ilan açıkladı. Başvuru yapacak olan adaylara bir çok sosyal imkan tanınacak. Anlaşmalı konaklama imkanı, ucuz uçuş, özel sağlık sigortası, çocuklar için kreş imkanı nakdi kreş desteği bunlardan sadece bazıları.

THY HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALINACAK?

THY Technıc'e mobil developer, Network ve Güvenlik Uzmanı, BT Sistem Uzmanı, Network ve Güvenlik Uzmanı, (Tecrübeli ve tecrübesiz) .Net geliştirici uzmanı, yazılım test uzmanı, java geliştirici kadrolarında alımlar yapılacak. THY teknik 2006 yalından beridir hava taşımacılığında teknik bakım ve alt yapı desteği sağlıyor. Personel sayısında ise 8 Bin’i geçti.

ARANAN NİTELİKLER

Araştırmacı bir kişiliğe sahip, yeni konuları öğrenmeye açık, Teknolojiyi ve yenilikleri takip eden, Aktif sorumluluk ve inisiyatif alabilen, Koşullara kolay adapte olarak çözüm üretebilme becerisine sahip, İletişim ve koordinasyon yeteneğine sahip, takım çalışmasına yatkın, motivasyonu yüksek, Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip olan,  İş disiplinine sahip ve zaman yönetimi konusunda başarılı, 

BAŞVURU DETAYLARI;

Türk Teknik öncelikle THY olmak üzere bir çok hava yolu şirketinin uçak motor bakımı ve mühendislik hizmetleri sağlıyor. Havacılık sektöründeki uçakların bakım onarım gibi hizmetlerinde görevlendirilmek üzere yapılacak başvurular kariyer portalı üzerinden tamamlanabilecek.

Adaylardan istenilen genel başvuru şartlarına göre T.C. vatandaşı olmak, başvuru yaş şartına sahip olmak, adli sicil ve arşiv kaydı bulunmak, erkek adayların askerliğini bir yıl tecil ettirmiş olmaları, disiplin nedeniyle daha önce THY A.O.'den ayrılmamış olmak gerekli olan tecrübe şartlarına sahip olmak son olarak eğitim şartlarını taşımak istenilmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ VE İZLENECEK YOL

Mühendislik ilanına 01.07.2019 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. İlan kriterlerini sağlayan adaylara, 13.07.2019 tarihinde sınav uygulaması yapılacak.İngilizce dil belgesi sahibi olan adayların ilan başvurusu esnasında dil belgelerini Kariyer.net’te CV’lerine ek dosya olarak eklemeleri gerekmektedir. Çalışma süresince Turkish Technic operasyonunun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir. 

İlanlara erişmek için: TIKLAYIN

BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERE ÜCRETSİZ VE İNDİRİMLİ UÇUŞ İMKANI DA OLACAK

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş, başvurusu kabul edilenlere özel sağlık sigortası, kadın çalışanlar için kreş imkanı ya da yardımı, ücretsiz ve indirimli yurt içi/yurt dışı uçuş imkanları, vize kolaylığı, tüm dünyada anlaşmalı konaklama olanakları sağlanacağını duyurdu.  

PERSONEL SAYISI 8 BİNİ GEÇTİ

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş,  23 Mayıs 2006 tarihinde, bölgesinde hava taşımacılığında teknik bakım üssü haline gelmek, sivil havacılık sektörüne bakım, onarım ve her türlü teknik ve altyapı desteği sağlamak amacıyla yüzde 100 hissesi Türk Hava Yolları’na ait olarak kuruldu. 2013 yılına kadar Ankara ve İstanbul’da bulunan 4 adet hangar ile hizmet veren şirket, 2015 yılı Haziran ayında Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kurulmuş olan ve 30 dar gövde ve 10 geniş gövde uçağa aynı anda bakım/onarım hizmeti verilebilen THY HABOM ile birleşti. 31 Mart 2019 tarihi itibarıyla şirketin personel sayısı 8 bin 616’ya ulaştı.


Yorumlar