Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TEİAŞ Kamu Personeli Maaşları ne Kadar Olacak?

KPSS 2018/2 ile tercih yapıp kamu personeli alımı için net ve ek gelir durumlarını TEİAŞ paylaştı. 

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2018 17:22

TEİAŞ bünyesinde çalışacak olan biyolog, mühendis ve memur maaşları açıklandı. 

Memur alımı 3.953 lira maaş alacakken mühendisler 5 bin 307 ve biyologlar da 4 bin 503 lira maaş alacaklardır. Bu maaşlar net ücret olarak hesaplanmıştır. 

Bunlara ek olarak yabancı dil tazminatı ve fazla mesai ücretleri de verilecektir. Açıklanan mühendis maaşının ise vardiyalı olarak çalışacak mühendisler olduğunu söylemek gerekir.

2 Sene Çalışma Zorunluluğu Var. TEİAŞ’a atanacak olan memurların en az 2 sene boyunca TEİAŞ bünyesinde çalışmaları zorunlu tutulmuştur. Bu süre içerisinde ayrılmak isteyenlerin ise belirlenen ücreti ödemeleri gerekecektir. 

TEİAŞ personeli olanlara lojman hakkı da verilmektedir. Bunun için lojman yönetmeliği hükümlerinin irdelenmesi gerekmektedir.

Sözleşmeli personellere birden çok ücret verilmektedir. 

Bunlardan ilki sözleşme ile belirlenen ve sabit olarak verilen sözleşme ücretidir. Bu ücretin üzerine başarı, kıdem ve yabancı dil ücretleri de eklenmektedir. 

Böylelikle maaşlar ciddi oranda artış gösterebilmektedir.TEİAŞ ve imkanları hakkında daha çok bilgi edinmek isteyenler insan kaynaklarını arayarak detaylı bilgi edinebilirler.


Yorumlar