Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TEDAŞ Yüksek Maaşla 10 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü TEDAŞ yüksek maaşla 10 kamu personeli alımı bay bayan adaylar arasından yapacak. 

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2019 15:18

TEDAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No: 2 Kat: 13 06520 Balgat-Çankaya/ANKARA” adresine şahsen veya posta ile yapılabilir.

Giriş sınavına katılmak için başvurular 15 Şubat 2019 tarihinde başlayacak olup 15 Mart 2019 tarihinde saat 17.00’de sona erecektir.

Başvuracaklardan istenen belgeler: Başvuru Formu internet adresinden alınacak. KPSS Sonuç Belgesi. Başvuru tarihinden en fazla 6 (altı) ay önce çekilmiş 2 (iki) adet renkli vesikalık fotoğraf. 

Yükseköğrenim Kurumu diplomasının veya bitirme belgesinin, ilgili merci tarafından tasdik edilmiş denklik belgesinin aslı veya noterden onaylı suretleri olması gerekmektedir.

Başvuru şartları; 01 Ocak 2019 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1984 ve daha sonra doğanlar sınava girebileceklerdir). En az dört yıllık eğitim veren yükseköğrenim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğrenim kurumlarından mezun olmak. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak. Görevini devamlı olarak yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

Bütün sınavlardan başarı ile geçen aday müfettiş yardımcısı olarak görevlendirilecektir.

TEDAŞ 10 kamu personeli alım kılavuzu için tıklayın




Yorumlar