Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TEDAŞ Personel Alımı Devam Ediyor Şartlar Neler

TEDAŞ personel alımı başvuruları kabul edilmeye devam ediyor 13 Mart 2019 tarihinde sona ereceği dikkate alınmalıdır. TEDAŞ personel alımı Genel Hizmetler Sınıfından yapılacaktır. 

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 17:40

İlana erkek ve bayan adaylar başvuru yapabilecek. Fakat erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekiyor. TEDAŞ haricinde başka bir kuruma hizmet borcu olanların başvuruları da kabul edilmeyecek.

Başvurular online ortamda bulunan formun doldurulması ve ardından kuruma teslim edilmesi suretiyle yapılacak. Teslimat şahsen yapılabileceği gibi posta yoluyla da yapılabilir.

Başvuruların yapılmasından sonra 22 Mart tarihinde hangi adayların yazılı sınava girme hakkının bulunduğu ilan edilecek. Yazılı sınav 21 Nisan tarihinde Ankara'da yapılacak ve 150 dakika sürecek. Sınav test olup sonrasında sözlü sınav yapılacak.

Alınacak kişiler Müfettiş yardımcısı olarak görevlendirilecek. Başvurmak isteyen adayların 2017 veya 2018 yıllarında yapılan KPSS sınavlarından 75 puanı olması gerekmekte.

Alım için başvuru şartları; 35 yaşını doldurmamış olması gereken adayların Devlet Memurları Kanunu madde 48'de yer alan şartları da sağlamaları gerekiyor. Bunun yanı sıra kamu haklarından mahrum olanlar sınava başvuramayacak.

TEDAŞ personel alım kılavuzu için tıklayın


Yorumlar