Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TCDD Kamu Personel Alımları Online Üzerinden Başladı

TCDD kamu personel alımları online olarak başvurular başladı.

Abone ol
Abone ol 12 Nisan 2019 21:42

İŞKUR resmi internet adresin üzerinden açıklamaları ve şartları ilan edilerek başvuru almaya başlandı.

TCDD personel alımı şartları ve başvuru tarihlerine göre 15 Nisan 2019 tarihi bitimine kadar İŞKUR işçi alımı üzerinden yapılacak.

TCDD bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar için işçi alımına dair başvurular İŞKUR ilanları kamu alımları üzerinden ulaşılıyor.

Açıklanan ilana göre 2019 tarihinde toplam olarak 356 işçi alınacak. Yeni alımlar duyurulacak. Personel İçin Aranılan Şartlar; Adaylar iş havuzu kontenjanlardan sadece bir tanesine başvuru yapabilecek.

Başvuru işlemlerinde KPSS şartı aranmıyor. Başvuruların tamamı Ülke genelinde yapılacak.

TCDD bünyesindeki iş ilanlarına sadece erkek adaylar başvuru yapabilecek. TCDD personel alımı konusunda başvuru yapacaklar 36 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

Personel alımları sözlü sınav neticesine göre yapılacak. Mezuniyet konusunda ise kurum ilanında yer alacak öğrenim durum ve özellikle bölümlerini karşılanması gerekiyor.

Farklı mezuniyet programlarında yapılacak başvurularda iş sözleşmeleri fesih edilecek. Kurum tarafından mezuniyet şartlarına uygun başvuru yapmanız gerekiyor.

Psikoteknik Değerlendirme Sonucu; TCDD tarafından adaylara psikoteknik değerlendirmesi yapılacak.

Sanat kolları için adayların alacakları sağlık kurulu raporu belirleyici etken olacak. Gruba uygun olan kişiler, psikoteknik değerlendirmesine gönderilecek.


Yorumlar