Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TCDD İŞKUR Üzerinden En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanı Yayımladı!

TCDD İŞKUR Üzerinden En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanı Yayımladı! TCDD bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtti. İlan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacaktır. üzerinde yayımlanacak olup başvurularda İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2018 10:41

TCDD İŞKUR Üzerinden En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanı Yayımladı!

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 23 Ekim 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ( TCDD ) bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolar ile toplamda 16 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Söz konusu ilan şimdilik DPB sitesi üzerinde ilane dilmiş olup, 26 Ekim 2018 tarihinde ise Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinde yayımlnacaktır.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

TCDD bünyesindeki personel eksikliği için farklı pozisyonlarda alım yapacak. Buna göre TCDD, Tren Teşkil İşçisi pozisyonunda 8 personel, Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı pozisyonunda 3 personel, Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü pozisyonunda ise 5 personel olmak üzere toplamda 16 işçi personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İlgili ilana başvuru yapacak adaylardan,  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Tren Teşkil işçisi ve Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü pozisyonları için en az meslek listesi mezunu olmak ve Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı pozisyonu için en az Meslek Yüksekokul mezunu olmak şartları aranır. Ayrıca adaylardan erkek olmaları ve Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı ve Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü pozisyonları için en az C sınıfı ehliyete sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanması ile birlikte başlayacak olup en geç 10 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularına 26 Ekim 2018 tarihinde başlayacak olup en geç 04 Kasım 2018 tarihine kadar yapmaları gereklidir.

Yayımlanan duyuru hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar