Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TCDD, BOTAŞ, TÜBİTAK ve VGM Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Devlet Personel Başkanlığı'nca yayımlanan personel alım ilanlarında Sürekli İşçi alımı pozisyonu için personel alım ilanı yayımlayan 4 farklı kamu kurumu bulunuyor.

Abone ol
Abone ol 14 Mart 2019 20:42

Kadrolarında bulunan personel açığını gidermek amacıyla ilan yayımlayan; Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu ile Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü.

TCDD Kamu Personeli Alım İlanı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanında alımların İŞKUR üzerinden yapılacağı ve başvuruların önümüzdeki ay (Nisan ayında) başlayacağı bildirildi.

İşçi alımı yapacak olan kurum 86 tren teşkil işçisi, 42 demiryolu yol yapım, bakım ve onarım makinesi operatörü, 188 demiryolu hattı bakım onarımcısı, 40 liman vinç operatörü alımı yapılacak. Alımlarda toplam 386 personel alımı yapılacak.

BOTAŞ Kamu Personeli Alım İlanı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü yayımladığı ilan ile 4 personel alımı yapacağını duyurdu. 3 farklı kurum birimine istihdam edilecek personel alımlarında Uzman Yardımcısı ve Mühendis alımı yapacak.

VGM Kamu Personeli Alım  İlanı

Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı için farklı iki ilan yayımladı. Yayımlanan ilk ilanda norman personel alımı yapılacağı duyuruldu. İkinci ilanda ise engelli personel alımı yapılacağı açıklandı. Kurum tarafından yayımlanan ilana göre kurum Elektrikçi kadrosuna bir eski hükümlü ile bir engelli işçi, normal alımlarda ise 1 aşçı alımı yapacak.

TÜBİTAK Kamu Personeli Alım İlanı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, DPB üzerinden yayımladığı personel alım ilanında TÜBİTAK BİLGEM ile TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezine personel alımı yapacağını açıkladı. Kurum tarafından yayımlanan ilana göre alımlar Elektrik Elektronik Teknikeri, Tesisat İklimlendirme Teknisyeni, İnşaat Ustası, Aşcı, Evrak Memuru, Dağıtıcı ve Araştırma Personeli pozisyonlarında olacak.


Yorumlar