Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TCDD Belediye Öğretmen Evi: 159 Kamu Personeli Alımı Gerçekleştirecek

TCDD, Belediye ve Öğretmen evi 159 kamu personeli alım ilanları yayınladı.

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2018 20:16

İdil öğretmen evi işçi ilanları verildi. İlanlara başvuru için gereken şartlar açıklandı. Cizre Hizmet Merkezi olmak üzere başvurular gerçekleşiyor. 

Son Başvuru Tarihi; Başvurunun gerçekleşmesi için İdil öğretmen evi işçi ilanlarına son başvuru tarihi kaçırılmaması şart. Son başvuru tarihi üzerinden hareket edip, kısa zaman içinde başvurunuzun gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Yayın tarihi: 7 Kasım 2018. Son Başvuru Tarihi: 16 Kasım 2018. Tarihler aralığında başvuruların gerçekleşmesi söz konusudur. Bunun dışında kişinin sağlaması gereken şartlar var.

Şartlar Nedir? Başvuru yapmak isteyen adaylar şartları sağlamak zorunda olduğunu biliyor. Öğretme evi işçi alımları şartları aşağıda verilmiştir. Genel şartlar ve notlar; Son başvuru tarihi itibari ile en az 3 senelik kalorifer ateşçisi belgesine sahip olmak. 

En az ilköğretim mezunu olmak. En çok orta öğretim ve dengi bir okuldan mezun olmak.Sözlü Sınav; Belirlenmiş olan kriterlere uyan adaylar incelemeler sonrasında sözlü sınava tabi tutulur. 

Kura; 29.11.2018 tarihinde saat 10.30’da kura çekilecektir. Yukarıda verilen aşamaların tamamlanması sonrasında ise usulsüz bir durum tespit edilmesi durumunda yasal sürecin başlatılması söz konusu olabiliyor. 

Bunun dışında direkt olarak başvuruların değerlendirilmesi sağlanacaktır. Öğretmen evi işçi alımları hakkında şartları sağlayan adayların kısa süre içinde başvurularını gerçekleştirmesi istenir.

Ücret; Belirlenmiş olan ücret asgari ücrettir. Ödeme asgari yapılacaktır. Adaylar İŞKUR üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır. İş ilan numarası 00004719052 olarak verilmiştir. 

1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt) alımı için adayların en az ilköğretim en çok ortaöğretim mezunu olması gerekmektedir.TCDD 157 İşçi Alımı Açıklama 15.11.2018 tarihinde ilanlara başvuru İşkur resmi sitesi üzerinden yapılacak. 

TCDD 157 işçi alımı hakkında açıklama yapılmıştır. Çeşitli sanat kollarında işçi alımları var. TCDD 157 işçi alımı yapacak. İlanlar sunulurken İş Tanımı ve Genel Şartların detaylı şekilde verilmesi bekleniyor.İşe alınmanız için yapmanız gerekenler ise sözlü sınav öncesi belgelerinizin tamamlanmasını sağlamak. Oluşturulması gereken belgelerin açıklaması yapılmıştır. İşe girmek isteyen personeller belge teminini gerçekleştirip, ilgili olan yerlere ulaştırmalıdır.

İşçi Alımları Nasıl Olacak? TCDD hangi alanda personel arıyor sorusunun yanıtı, 15.11 2018 tarihinde verilecek. İşkur sitesinden direkt olarak hangi alanlarda alımların yayınlanmış olduğunu görebilirsiniz.

Başvuru Şartları; İş talep formunu doldurmak: İlk yapacaklarınız arasında. Bunun için TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürlüğü web sitesine giriş yapın ve formu doldurun. Formun teslim edilmesi: Tarih aralığı olarak 10.12.2018 ile 14.12.2018 tarihleri verilmiştir. 

Bu tarih aralığında TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları üzerinden tesliminin yapılması isteniyor. Adres: Anafartalar Mah. Hipodrum Cad. No:3 Altındağ-AnkaraBelgelerini teslim etmeyen adayların sözlü sınava katılması söz konusu olmayacak. 

Bunun için detaylı şekilde belgelerin temin edilmesi ve insan kaynaklarına tesliminin sunulan adres üzerinden yapılması isteniyor. TCDD iş başvurusu nasıl yapılır sorusuna yanıt olarak yukarıda verilen detaylar üzerinden hareket etmeniz son derece kolay. Bolvadin Belediyesinden Personel İlanı

Bolvadin Belediyesi personel alıyor. İş Kurumu il müdürlüğünden başvurular yapılıyor. Şartlar neler? Başvuru nasıl yapılır? Bolvadin Belediyesi personel alımları için detaylar sunulmuştur.

Başvuru Tarihi Nedir? Belediyenin sunmuş olduğu ilanlara son başvuru tarihini kaçırmayın. Yapılan açıklamaya göre yayınlanma tarihi 8 Kasım olan başvuruların son tarihi de belli. 

Son Başvuru Tarihi: 19 Kasım 2018.Başvuru tarihleri kapsamında yapılacak olan başvuruların tamamının değerlendirmeye alınacak olduğunu bilmelisiniz. Başvurunuzu bu tarih aralığı içinde kolayca yapabilirsiniz.Genel Şartlar Nedir? Genel şartlar uygunluğu Bolvadin personel alımı için gerekli oluyor. Yayınlandığı yerdeki il müdürlüğünden başvurunun yapılması isteniyor. 

İşkur resmi internet adresinden de başvuru yapılabiliyor. Meslek Bilgileri; Kazıma ve Yükleme Operatörü. Deneyim en az 5 yıl olmalı. Öğrenim bilgileri; Minimum ilköğretim seviyesinde olmalı. 

Maksimum ise Orta öğretim – lise ve dengi.Kura Bilgileri; Bolvadin Belediye Başkanlığı kuranın yapılacağı yerdir. Tarih: 03.12.2018 10.00 ile 11.00 arasında yapılacaktır. 

Yukarıda verilen kriterlere uygun olmanız durumunda, başvuru tarihi geçmeden başvurunuzu yapabilirsiniz. İnternet üzerinden yapılacak olan başvuru için işkurdan açılmış hesabınızın olması yeterli olacaktır. 

Bolvadin Belediye işçi alımları başvurusu nasıl yapılır sorusunun yanıtına göre hareket edin.Başvuru tarihleri kapsamında başvurunuzu yaparak, kuranın sonuçlanmasını bekleyebilirsiniz. Çalışma adresi, Bolvadin olacaktır. 

Bolvadin işçi alımları başvurusunun tamamlanması ve kuranın sonuçlanması süresinin geçmemesi başvuruya yeterli olacaktır.İş ilan numarası 00004720228 olarak verilmiştir. 

1 Ekskavatör (Kazıma Ve Yükleme) Operatörü alımı için; En az ilköğretim en çok ortaöğretim mezunu olması, en az 5 senelik iş deneyimin olması gerekmektedir.


Yorumlar