Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TCDD 2018/2 Kamu Personeli Seçme Sınavı Puanı İle Memur Alımı Yapacak

Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğüne eğitim düzeyinde lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından personeller istihdam edilecek. 

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 19:54

Bilindiği gibi KPSS merkezi atamalarına başvurular 11 Aralık tarihi itibari ile başladı. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre lise mezunu 185 personel alımı yapılacak. 

Genel idari hizmetler sınıfında 173, teknik hizmetler sınıfında 194, sağlık hizmetleri sınıfında 37, avukat olarak 74, yardımcı hizmetler sınıfında ise 8 kişi alınacak.

TCDD PERSONEL ALIMI HAKKINDA DUYURU

TCDD'den yapılan merkezi atamalarda adaylara önemli açıklamalar yapıldı. Buna göre "Teşekkülümüze atanacak bütün adaylar, atandıkları işyerlerinde en az 5 yıl süre ile görev yapmadan yer değişimi isteğinde bulunmayacaklardır.

Hareket Memuru, Sürveyan, Mühendis ve Tekniker olarak atanacak adayların; Renk körü olmamaları ve TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Sağlık ve Psikoteknik Yönergesinde bu unvanlar için belirtilen sağlık koşullarını ve psikoteknik yeterliliklerini taşımaları zorunludur.

234 PERSONEL ALINACAK

Lise mezunu olarak 67 personel alımında tekniker, memur, kondoktör kadrolarında istihdam yapılacak. Önlisans mezunu olarak kondoktor, tekniker, sürveyan, hareket memuru kadrolarında alım yapılacak. Lisans mezunu alımlarda ise Memur, Mühendis, Avukat kadrolarında 138 memur alınacak.


Yorumlar