Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Taşeron işçinin zamlı yeni maaşları ne kadar olacak? 2018 Taşeron işçi yeni maaş tablosu

Taşeron işçi zamlı yeni maaşlar ne kadar olacak, taşeron işçiler 2 Nisan kadro sonrası ne kadar zam alacak yeni zamlı maaşları ne kadar olacak sorularının yanıtı merakla beklenirken beklenen müjde 4B'den 4c'ye geçenlere geldi. 4b'den 4c'ye geçecek çalışanların maaşına yüzde 10 zam yapılacak.

Abone ol
Abone ol 30 Mart 2018 22:44

Taşeron işçi maaşları 2018 ne kadar olacak, 2 Nisan kadroya geçişten sonra taşeron işçilerne kadar zam alacak, yeni zamlı taşeron işçi maaşları ne kadar oldu, net tutar ne sorularının yanıtını için Julide Sarıeroğlu'na çevrilmişken. Müjdeli haber 4c'lilere geldi. 

YÜZDE 10 ÜCRET ARTIŞI: Dün akşam itibariyle 4 C'den 4 B'ye geçecek kardeşlerimizle ilgili de kararnamemiz Resmi Gazetede yayınlanmış durumda. Yüzde 10 ücret artışı ile izin sürelerini düzenleyerek 4 C'den 4 B'ye emekçi kardeşlerimizin geçişi de 2 Nisan itibariyle gerçekleştirmiş olacağız.

BAZI DETAYLAR YAZMIYOR: Tabi ki söz konusu kararnamede bazı detaylar yazmadığı için böyle sabah itibariyle çalkantı yaşadık. Basın açıklamamızı arkadaşlarımız yapıyorlar.

BU KONUYLA İLGİLİ ADIMLARIMIZI ATTIK: Ücretlerinde yüzde 10 artış yapıyoruz izin sürelerinde de bir düzenleme gerçekleştireceğiz. Dün yaptığımız Kamu Personel Danışma Kurulu'nda bu konularla ilgili adım attık.


Yorumlar