Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Tarım ve Orman Bakanlığı 800 Memur Alımı Yapacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı 800 Memur Alımı Yapacak! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Mayıs ayında resmi sosyal medya hesabından adaylara müjdeli haberi verdi ve çok yakında 800 memur alımının sağlanacağını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 15 Haziran 2019 01:53

Tarım ve Orman Bakanlığı 800 Memur Alımı Yapacak!  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Mayıs ayında resmi sosyal medya hesabından adaylara müjdeli haberi verdi ve çok yakında 800 memur alımının sağlanacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, önceki ay yani Mayıs ayı içerisinde yaptığı resmi duyuru ile personel adaylarına müjdeyi verdi. Çok yakında Bakanlık için personel alımlarının sağlanacağını açıklayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hangi kadrolarda alımların sağlanacağını da açıkladı. İşte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin açıklamalarından derlemeler...

BAKAN, 800 MEMUR ALIMI ÇOK YAKINDA YAPILACAK

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Mayıs ayı içerisinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuru neticesinde Tarım ve Orman Bakanlığı için personel alımının çok yakında yapılacağı müjdesini verdi. Bu açıklamanın ardından 800 memur kadrosunun da verildiğini ve toplamda 5 bin personel alımının sağlanacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, personel alımı sayılarını, kadro detaylarını ve hangi kadroya kaç personel alımı yapılacağını açıkladı ancak personel alım tarihine ilişkin bir bilgi aktarmadı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, alım tarihi yerine çok yakında ibaresi kullanarak alımların kısa sürede yapılacağı sinyallerini adaylar ile paylaştı.

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar