Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Tarım ve Orman Bakanlığı 17 Bin Memur Alımı İçin Harekete Geçti!

Tarım ve Orman Bakanlığı 17 Bin Memur Alımı İçin Harekete Geçti! Tarım ve Orman Bakanlığına farklı kadrolarda 17 Bin 947 memur alımı için TBMM'ye kanun teklifi verildi. Meclis gündeminde komisyon görüşmelerinde bulunan memur alımlarında hangi kadrolardan ne kadar personel alınması planlanmakta..

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2018 09:23

Tarım ve Orman Bakanlığı 17 Bin Memur Alımı İçin Harekete Geçti! Tarım ve Orman bakanlığına farklı kadrolarda 17 Bin 947 memur alımı için TBMM'ye kanun teklifiverildi. 





Tarım ve hayvancılık Bakanlığına farklı kadrolarda mühendis, teknisyen ve veteriner alımları için TBMMM'de komisyon görüşmelerinde bulunan kanun teklifine göre 17 Bin 947 personel alımıyapılacak!

190 sayılı orman kanunda değişiklik teklifi görüşmeleri devam etmekte. Plan Bütçe Komisyonuna 16 Ekim tarihinde gelen ve Tarım Orman ve Köy işleri Komisyonuna bulunan 190 sayılı genel kadro ve usulü hakkında KHK ek cetveli değişikliği ile merkez ve taşra teşkilatlarında ziraat, gıda, su ürünleri mühendisi ve teknisyen kadrosu ihdası yapılması öngörülüyor. Milletvekili Ayhan Barut tarafından teklif edilen değişiklik ön gören maddelerin yasallaşması halinde çok sayıda personel alımı yapılacak. Mühendislik Fakültelerinden mezun olan ve atanma bekleyen on binlerce mezun için umut olan kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek. Buna göre yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.




Yorumlar