Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Tarım Kredi, YÖK TCDD Genel Müdürlüğü 463 Memur ve İşçi Alımı Gerçekleştirecek

TCDD KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu. 9 Nisan tarihi itibariyle başvuruları başlayacak.

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2019 19:54

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü işyerlerine belirsiz süreli iş sözleşmesiyle 86 Tren Teşkil İşçisi, 42 Demiryolu Yol Yapım, Bakım Ve Onarım Makinesi Operatörü, 188 Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı, 40 Liman Vinç Operatörü olmak üzere toplam 356 işçi alınacak.

TARIM BÖLGE BİRLİĞİNE 101 PERSONEL ALIMI

Tarım Kredi Kooperatifleri yayımladıkları alım ilanları ile iki farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. Önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği bu alım ilanlarında dikkat çeken ik şart 60 KPSS ve bazı illerde ikamet şartı.

İkamet şartına göre alım yapılacak iller; Mersin Bölgesi; Adana, Mersin, Hatay, ve Osmaniye. Gaziantep Bölgesi; Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis. Tekirdağ Bölgesi; Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, İstanbul ili Avrupa Yakası ve Çanakkale ili Avrupa Yakası.

Ziraat Mühendisi ve Kooperatif Görevlisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları da diğer bir şart.

YÖK PERSONEL ALIM İLANI

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Resmi Gazete aracılığıyla duyurduğu bir ilan ile bilişim personeli kadrosuna 6 personel alımı yapacağını açıkladı.

İlana alımlar 4 farklı branştan yapılacak. Bu branşlar arasında Sistem Programcısı (Sistem), Sistem Programcısı (Yazılım), Yazılım Uzmanı, Sistem Uzmanı ve Ağ Uzmanı pozisyonlarında alımlar yapılacak.


Yorumlar