Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Tarım Kredi Kooperatifleri 60 Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımlandı!

Tarım Kredi Kooperatifleri 60 Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımlandı! Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir bölge müdürlüğüne 60 kişilik boşluk ile kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. arım Kredi Kooperatifleri İzmir bölge müdürlüğüne başvuruları başlıyor!arım Kredi Kooperatifleri İzmir bölge müdürlüğüne kamu personeli alım ile ilgili tüm yarıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 10 Haziran 2019 01:40

Tarım Kredi Kooperatifleri 60 Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımlandı!

Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir bölge müdürlüğüne 60 kişilik boşluk ile kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. arım Kredi Kooperatifleri İzmir bölge müdürlüğüne başvuruları başlıyor!arım Kredi Kooperatifleri İzmir bölge müdürlüğüne kamu personeli alım ile ilgili tüm yarıntılar haberimizde 

İzmir'de bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri bölge müdürlüğü bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak üzere Mayıs ayının son günlerinde kamu personeli alımı yapacağını belirtmişti. Başvuru yapmak isteyen adaylar büyük heyecanla başvuruların başlamasını bekliyrlar. İşin Olsa ekibi olarak müjdeyi biz size verelim. Çünkü Tarım Kredi Kooperatifleri 60 kamu personeli alımı başvuruları başlıyor. Adaylar başvurularını bazı niteliklerin yerine getirilmesi doğrultusunda şahsen yapacaklardır.

KADRO DETAYLARI NEDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri izmir Bölge Bilrliğine Ön Lisasn ve Lisans mezunu olan 60 kamu personeli alımı yapacak. Bu yönde 30 Tarım Kredi Koopertif görevlisi alımı ve 30 Ziraat Mühendisi alımı yapacak.

İzmir Bölge Birliğimize bağlı Tarım Kredi Kooperatiflerimizde Lisans mezunu olarak Kooperatif Görevlisi kadrosunda işe alınacak adaylar için başvuruda bulunulabilecek bölüm, kontenjan ve özel şartları gösterir  Tablo I için Tıklayınız

 İzmir Bölge Birliğimize bağlı Tarım Kredi Kooperatiflerimizde Önlisans mezunu olarak Kooperatif Görevlisi kadrosunda işe alınacak adaylar için başvuruda bulunulabilecek bölüm, kontenjan ve özel şartları gösterir Tablo II için Tıklayınız.

İzmir Bölge Birliğimize bağlı Tarım Kredi Kooperatiflerimizde Ziraat Mühendisi kadrosunda işe alınacak adaylar için kontenjan ve özel şartları gösterir Tablo III için Tıklayınız.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

İlgili ilan 30 mayıs 2019 tarihinde duyurulmuştu ve adaylar başvurularına 10 Haziran 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler. Adaylar başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundalar. Bu kapsamda başvurular en geç 21 Haziran 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.





NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Başvuru yapacak adaylar Tarım Kredi Kooperatifleri resmi internet sitesinde yayımlanan " İş Talep Formu" nu eksiksiz doldurarak imzalanmak sureit ile ve istenen diğer belgeler ile birlikte İzmir Bölge Birliğine yapabileceklerdir, İzmir Bölge Birliği dışındaki Bölge Birliklerimiz başvuru kabul etmeyecektir.

İŞ TALEP FORMLARI:

Kooperatif Görevlisi İş Talep Formu (Genel Başvuru) için tıklayınız.

Kooperatif Görevlisi İş Talep Formu (Personel/Ortak Başvuru) için tıklayınız.

Ziraat Mühendisi İş Talep Formu (Genel Başvuru) için tıklayınız.

Ziraat Mühendisi İş Talep Formu (Personel/Ortak Başvuru) için tıklayınız

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Adaylar başvuru yapabilmeleri için, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ( Erkek adaylar için ), Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamamk, Medeni haklarını kullanma eliyetine sahip olmak, Türkiye geneli her yerde çalışabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 07.2019 tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak ve ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.




Yorumlar