Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Birlikleri KPSS’ Siz Memur Alımı Gerçekleştirecek

Tarım Kredi Kooperatifi böle müdürlükleri KPSS’siz olarak Tekirdağ, Mersin ve Gaziantep'te istihdam edilmek üzere memur alımı gerçekleştirilecek.

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2019 09:37

Alım kapsamında ziraat mühendisi ve kooperatif görevlisi istihdam edilecek. Başvuru Şartları; 26 Nisan tarihi baz alınarak 30 yaşından küçüklerin başvuru yapabileceği bu ilana hem erkek hem de bayan adaylar başvuru yapabilir.

Erkek adayların askerlik ile herhangi bir ilişiğinin olmaması gerekiyor. Adayların kamu haklarından mahrum olmamaları gerekiyor. Bunun yanı sıra ilanda belirtilen suçlardan ötürü mahkumiyetin de bulunmaması gerekiyor.

Alım şartları önlisans ve lisans mezunu olmak şartının da sağlanması gerekiyor. Bunlara ek olarak bir de ikamet şartı aranıyor. Buna göre kişinin anne baba veyahut da eşinden birinin son 6 ay içerisinde birlik bölgesi içerisinde ikamet ediyor olması gerekmekte.

Başvuru yapacak adayların başvuru şartlarını dikkatli bir şekilde incelemesi gerekli. Başvuru esnasında verilen bilgi ve belgelerin doğruluğu da kişilerin kendi sorumluluğundadır.

Bu kapsamda yanlış bilgi veya belge veren kimselere gerekli tahkikatlar da başlatılacak ve atamaları da yapılmayacaktır. Ayrıca başvuruların başvuru süresi içerisinde yapılmaması durumunda da hak kaybı oluşması söz konusu olacaktır.

Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımlarına ulaşmak için tıklayın


Yorumlar