Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Tarım 10 Bin Memur, Diyanet 8499 İhdas Memur Alımı ve Kadrolar

Kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik olarak yapılan memur alımlarında tarım bakanlığı 10 bin memur alımı ve Diyanet İşleri Başkanlığı da 8489 kadro ihdası konularıyla gündeme geldi. 

Abone ol
Abone ol 12 Kasım 2018 10:29

Binlerce kişi tarafından beklenen Tarım Bakanlığı 10 bin memur alımına yönelik süreç meclis gündemine taşındı. 

Tarım Bakanlığınca yapılacağı söylenilen personel alımında dönemin bakanı tarafından 10 bin memur personel alımı yapılacağı söylenmişti. 

Bakan değişti ilanın durumunda bir değişiklik olmamıştı. Bu konuya yönelik olarak ilk adım CHP vekili tarafından atıldı. Meclis gündemine taşınan Tarım Bakanlığı memur alımında net bir açıklama bekleniyor. 

Yakın zaman içerisinde Tarım Bakanı tarafından memur alım süreci hakkında önemli açıklamaların yapılacağı düşünülüyor.

Diyanet İşlerine 8489 kadro ihdası memur alımlarını tetikleyecek

Resmi Gazete’ nin 09.11.2018 tarihli sayısında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine lise mezunu adayların da başvuru yapabilecekleri yeni kadro ihdasları sağlandı. 

Binlerce kişi tarafından yoğun ilgi gören kadro ihdası sonrası, özellikle sosyal medya platformlarında yeni memur alımı müjdesinin geleceği yönünde paylaşımlar yapıldı. 

Çok sayıda aday tarafından özellikle uzunca sürelerdir alım yapmayan Tarım Bakanlığı’ nın yeni bir adım atması gerektiği yönündeki paylaşımlar da dikkat çekti.


Yorumlar