Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 265 Memur Alımı Yapılacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanı İbrahim Öztür'ün yaptığı açıklamaya göre 265 memur alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 23 Ekim 2018 20:09

 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Tapu Kadastro'ya 265 Memur Alımı Yapılacak!

Personel Dairesi Başkanı İbrahim Öztürk, yapmış olduğu açıklamalarda Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünü personel ihtiyacının giderilmesi için çok sayıda personel alımı yapılacağını açıkladı. Farklı kadrolarda istihdam edilecek olan alımlarda yeni gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne yapılacak alımlarla ilgili yapılan açıklamlarda hangi kadrolarda personel alımı yapılacağı da açıklandı. Personel Dairesi Başkanı İbrahim ÖZTÜRK, Gerekli olan izinlerin alınmasının ardından 2018 yılında sözleşmeli büro personeli ile tekniker kadrolarında alım yapılacağını açıkladı?

KAÇ PERSONEL ALINACAK?

Yapılacak alımlarda hangi kadrodan ne kadar alım yapılacağını da açıklayan Öztürk,  Büro personeli kadrosunda 101, tekniker kadrosunda ise 164 memur istihdamı yapılacağı müjdesini verdi. Toplamda 265 memur alımları için gerekli olan izinlerin alınması beklenmekte. İlan açıklanır açıklanmaz aktaracağız.


Yorumlar