Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

SYDV: KPSS 60 Puan İle Memur Alımı Yapacak

Yayımlanan ilana göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İstanbul Ümraniye'de bulunan Vakfına farklı pozisyonlarda kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. 

Abone ol
Abone ol 18 Aralık 2018 21:09

Buna göre adaylar için yayımlanan ilanda başvuru şartları ve başvuru tarihleri açıklandı. Ayrıca adaylar için çalışma şekli belirsiz süreli olarak belirtildi. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İstanbul Ümaraniye'de 2 kişilik boş kadro ile 1 Mühasebeci ve 1 Büro Görevlisi alımı gerçekleştirecek.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Söz konusu SYDV memur alımı için adaylardan, Bilgisayar prgramlarını biliyor ve kullanabiliyor olmak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin Muhasebeci pozisyonu için,  Kamu Yönetimi, İktisat veya İşletme Fakülte veya Muhasebe Bölümlerinin birinden mezunu olmak ve Büro Görevlisi Pozisyonu için osyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümleri ile Kamu Yönetimi, İktisat veya İşletme Fakülte veya Bölümlerinin birinden mezunu olmaları gereklidir.

Ayrıca Vakfın bulunduğu il ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerlik ile ilişkisi bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak olan adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 17 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 26 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvurular ve diğer işlemler İstanbul Ümraniye SYDV sitesi olan www.umraniye.gov.tr adresi üzerinden  başvuru işlemleri ve takip işlemleri yapılacaktır. 

İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız


Yorumlar