Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı: KPSS 60 Puan İle 2 Memur Alımı Yapacak

SYDV KPSS 60 puan ile 2 memur alımı yapacağını yayınladı. Başvuracaklarda öğrenim durumu bölüm şartları verilmiştir. Alımı mersin ve Artvin şehirleri yapıyor.

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 20:35

Mersin Tarsus Kaymakamlığı Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi İdari Bilimler Fakültelerinin ve İşletme Fakültelerinin İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Uluslar arası Ticaret ve Lojistik bölümlerinin birinden mezun olmak. Başvuru 27 Şubat 2019 son gün olarak ilan edilmiştir.

Artvin Hopa Kaymakamlığı Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, Yönetim Bilimleri, İşletme Fakültelerinin bünyesinde bulunan bölümlerin herhangi birinden mezun olmak, Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi veya 4 (Dört) Yıllık lisans düzeyinde eğitim veren Yüksekokulların Bankacılık, Bankacılık-Finans, Sigortacılık veya İşletme bölümlerinin birinden mezun olmak, Turizm Fakültesi veya 4 (Dört) Yıllık Lisans düzeyinde eğitim veren Turizm ve/veya Otelcilik Yüksekokullarının Turizm İşletmeciliği veya Konaklama işletmeciliği bölümlerinden mezun olmak, Sağlık Bilimleri Fakültesinin Sağlık Yönetimi bölümü mezunu olmak, Mühendislik Fakültelerinin herhangi bir bölümünden mezun olmak. Başvuru 15 Şubat 2019 son gün olarak ilan edilmiştir.

SYDV Mersin Tarsus 1 muhasebeci ve Artvin Hopa 1 muhasebeci olarak kamu personeli alımı yapılacak. Müracaat edecek adaylar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, B sınıfı Sürücü belgesine sahip olması, 18 Yaşını bitirmiş olması gerekmektedir.

Gerekli belgeler: Nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı belgesi, sağlık raporu, diploma fotokopisi başvuru yapılacak olan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir.

SYDV memur alımına başvuru için tıklayın


Etiketler 2 memur alımı
Yorumlar