Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Senir Belediye Başkanlığı Bünyesinde: İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Isparta İli Senir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olacak şekilde istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümleri uyarınca aşağıda yer alan unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak şartıyla, ihtiyaçlar dahilinde belirlenmiş olan boş kadrolara açıktan atama usulü ile memur alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2019 13:52

İlan edilen memur kadrolarına atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartlara sahip olmaları gerekmekte. 

Buna göre; kamu haklarından mahrum bulunmuyor olmak, görevin devamlı yapılmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engelinin bulunmaması, ilan edilen itfaiye eri kadro unvanı için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşıyor olması ve bu öğrenimle ilgili olarak 2018 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavlarına girerek belirtilen asgari KPSS puanını almış olması gerekmekte.

Zabıta memuru kadro unvanı için; son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2018 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavına girerek belirtilen 60 KPSSP3 asgari puanını almış olmak gerekmekte. 

Adayların lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmuş olması ve en az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması gerekmekte.

Adayların, sözlü sınava katılabilmeleri için ise; ilanda detaylıca verilen başvuru belgelerini eksiksiz olarak, 12 Mart 2019’ dan 19 Mart 2019 Salı gününe kadar en geç saat 17.00’de müracaatlarını yapabileceklerdir. 

Adayların, belirtilmiş olan başvuru belgelerini Senir Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmekte.

İlana erişebilmek için tıklayınız


Yorumlar