Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Şekerbank: Personel Alımı Gerçekleştirecek

Ülkemizin farklı illerinde hizmet veren Şekerbank’a sürekli olarak yeni şubelerin açılması ile eleman ihtiyacı bulunmaktadır. 

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2019 18:18

Aynı zamanda hizmet verilen şubelerde de ihtiyaçların olması durumunda yapılan başvurular içerisinden adaylar incelenerek istenilen özelliklerde olması ile gerekli görüşmeler yapılarak işe alım süreci tamamlanabilmektedir. Bankacılık denildiğinde ilk olarak akla gelen gişe memurluğunun yanı sıra farklı birçok pozisyonda da açık pozisyonlar bulunmaktadır.

Şekerbank İşe Alım Kriterleri

Eleman ihtiyacı bulunan pozisyona göre kriterler de değişiklik göstermektedir. Yapılacak olan değerlendirmeler bu sektörde ve aynı pozisyonda geçmişte görev almış olmanız ve deneyimli olmanız olumlu sonuçlanmasına yardımcı olabilecektir. 

Şekerbank işe alım kriterleri müşteri temsilciliği boyutunda bakılacak olursa:

Tercihen üniversitelerin örgün eğitim veren İİBF bölümlerinden mezun olunması,

En az bu sektör içerisinde hizmet vermiş olmak,

Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,

Erkek adaylar için askerlik hizmetlerinin yapılmış olması,

Satış kabiliyetlerinin yüksek olması gibi kriterler yer almaktadır.

Şekerbank İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şekerbank internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanların başvuruları için internet sitesi kullanılabileceği gibi Kariyer.net de kullanılabilmektedir. 

İnternet sitesi üzerinden yaptığınız incelemeler sonucunda başvurmaya karar verirseniz sizden Kariyer.net üyeliğinizin bilgileri istenmektedir. Bu nedenle eğer Kariyer üyeliğiniz yok ise Şekerbank iş başvurusu yapamayacaksınız. 

Birkaç dakikanızı ayırarak üyelik açabilir ve özgeçmişinizi Kariyer.net üzerinden oluşturabileceksiniz.


Yorumlar