Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Şehir Hastanelerine En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Ankara ve Bursa'da bulunan şehir hastanelerine personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2019 21:18

Ankara Bilkent Şehir Hastanelerine yapılacak olan personel alımında 4 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Alımlar; Dezenfeksiyon Elemanı, Sterilizasyon Ünitesi Elemanı, İnsan Kaynakları ve Ön Muhasebe ile Sterilizasyon Ünitesi Lojistik Elemanı kadrolarına yapılacak.

Dezenfeksiyon Elemanı kadrosu için koşullar;

Temizlik alanında tecrübe sahibi Kişiler arası iletişimi kuvvetli, Prezentabl, En az lise mezunu - Tercihen Sağlık Meslek Lisesi Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek.

Sterilizasyon Ünitesi Lojistik Elemanı kadrosu için koşullar;

Kişiler arası iletişimi kuvvetli, Prezentabl, Sağlık mezunu, Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek Erkek takım arkadaşları aramanmakta.

İnsan Kaynakları ve Ön Muhasebe kadrosu için koşullar;

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun İnsan Kaynakları işe alım, bordro, özlük işleri ve diğer fonksiyonlarında deneyimli, MS Office programlarına hakim Tercihen işe alım, performans yönetimi, eğitim ve geliştirme gibi temel İnsan Kaynakları süreçlerinde deneyimli Personel Özlük İşlemleri ve Bordro süreçlerinde bilgi ve deneyim sahibi İş kanunu ve İş sağlığı ve Güvenliği uygulamaların hakim MS Office uygulamalarına hakim.

Sterilizasyon Ünitesi Elemanı kadrosu için koşullar;

Kişiler arası iletişimi kuvvetli, Prezentabl, Tercihen sağlık mezunu, Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek Takım arkadaşları aranmakta.

BURSA ŞEHİR HASTANELERİ İÇİN PERSONEL ALIMI

Bursa Şehir Hastaneleri için 4 farklı kadro ve genel başvuru alanlarında ilanlar yayımlandı.

Açık olan o kadrolar; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Radyoloji Teknikeri, Tıbbi Raportör, Saç Ekim Hemşiresi, Genel Başvuru

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı kadrosu için koşullar;

Tam zamanlı kadrolu çalışacak, Tıp Fakültelerin ilgili bölümünden mezun, Branşındaki bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, Hasta memnuniyetine önem veren, Yeni mezun veya mecburi hizmetini tamamlamış.

Radyoloji Teknikeri kadrosu için koşullar;

Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji ya da Sağlık Meslek Yüksek Okulların Radyoloji (Tıbbi Görüntüleme Teknikleri) Bölümü mezunu, Tercihen alanında en az 1 yıl deneyim sahibi, MR, Tomografi ,X-Ray ve Mamografi konusunda tecrübeli, Radyoterapi ünitesinde çalışmış, Nükleer Tıp ünitesinde çalışmış, Sonuç ve çözüm odaklı, Hasta odaklı çalışmayı ilke edinmiş, Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek, Bursa'da ikamet eden yada edebilecek olan.

Tıbbi Raportör kadrosu için koşullar;

Üniversitelerin Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik bölümlerinden mezun, Klavyesi hızlı Ekip çalışmasına yatkın, Sorumluluk sahibi, disiplinli, sabırlı, Yoğun ve dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek. MR, Tomografi ve Ultrason raporlarını yazma konusunda deneyimli Bursa'da ikamet eden veya edebilecek.

Saç Ekim Hemşiresi kadrosu için koşullar;

Lise veya Meslek Yüksek Okulu Hemşirelik, Ameliyathane Hizmetleri veya Anestezi bölümü mezunu, Saç alımı ve ekimi alanında çalışabilecek, Saç ekimi alanında ileriye dönük kariyer planı olan, Kendisini geliştirmeye ve öğrenmeye meraklı, Planlı çalışma ve iş takibi becerileri gelişmiş, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, Saç ekimi tecrübesi olan.

Burtom Sağlık Grubu'na bağlı (Bursa Mudanya, Bursa-İnegöl, Bursa-Gemlik, Bursa-M.K.Paşa, Samsun, Balıkesir-Edremit, Kocaeli, Manisa, Eskişehir, Bilecik)

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

İlana başvurular için adaylar öncelikle ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olacaklar. Daha sonra alımlar için yayımlanan ilan metnine ulaşacak olan adaylar kendilerine uygun pozisyonlara üyelikleri aracılığıyla başvurularını yapacaklar.

İlanlara ulaşamak için;

Ankara İlanları İçin Tıklayın

Bursa İlanları İçin Tıklayın


Yorumlar