Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sayıştay Başkanlığı 45 Memur Alımı Yapacak

Resmi Gazete'de 14 Aralık 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Sayıştay Başkanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere alım yapacağını ilan etti. 

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 13:33

Yayımlanmış olan ilana göre Sayıştay Başkanlığı 45 kişilik boşluk ile Denetçi Yardımcısı alımı yapacak. Söz konusu pozisyon için adaylara, Eleme, Yazılı ve Mülakat sınavı yapılacak olup, sınavdan başarılı olan adaylar ise, Denetçi Yardımcısı olarak görevine başlayacaklardır.

Giriş sınavı Sayıştay Başkanlığı tarafından 23 Şubat 2019 tarihinde Ankara'da saat 10.15 te başlayup 90 dakika sürecektir. Adaylar için Sınav binalarına en geç 10:00 a kadar girmeleri gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sayıştay Başkanlığı adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memuruları kanunu 48. maddesindeki şartları taşımak, Elle yapılacak sınav tarihi ile 35 yaşından büyük olmamak, Sağlık açısından Denetçi Yardımcısı görevini devamlı olarak yurtdun heryerinde yapabilecek olmak, Hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki en az dört yıllık fakülte veya yüksekokullardan birini bitirmiş olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR

Başvur uyapacak adaylar, başvurularını 08 Ocak 2019 tarihi ile 15 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvuru için adaylara ayrıca geç başvuru süreside verilmiştir. Buna göre geç başvurukar en geç 23 Ocak 2019 tarihine yapılacak. 

Başvurular Elektronik ortamda ÖSYM'nin merkezi başvuru sistemi aracılığı ile https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden başvuru yapılacaktır. 

ÖSYM başvuru merkezi başvuruları resmi iş gününde ve resmi iş saatlerinde arasında alacaklardır. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız


Yorumlar