Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Savunma Sanayii Başkanlığı: KPSS Puanı İle Memur Alımı Yapacak

Geçtiğimiz günlerde Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre yapılacak sınav sonucuna göre uzman yardımcısı alınacak. 

Abone ol
Abone ol 10 Ocak 2019 18:13

Buna göre, Savunma Sanayii Başkanlığı istihdam edilmek üzere sözlü Giriş sınavı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7. dereceli kadrolara atanmak üzere İşletme/ İktisat bölümü mezunu olan 4 Savunma Sanayii uzman yardımcısı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Savunma Sanayii Başkanlığı alımını yapacağı uzma yardımcısı adaylarından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde belirtilen şartları taşımak, Griş sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, 2017 veya 2018 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP1 puan türünden en az 85 puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibari ile son 2 yıl içerisinde yapılmış olan Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavından en az 80 İngilizce puanı almış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR

Savunma Sanayii Başkanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına 01 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve adaylar başvurularını en geç 15 Şubat 2019 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Buna göre başvurular,  Başkanlığın internet sitesindeki (www.ssb.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihi olan 15 Şubat 2019, cuma günü mesai bitimine kadar (saat 18:00) sisteme yükleyeceklerdir. 

İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız


Yorumlar