Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Savunma Sanayi Başkanlığı Bünyesine KPSS’den En Az 65 Puan İle Memur Alımı Yapılacak

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı tarafından SSB yayınlanan ilan ile 34 memur alımı olarak asistan ve mühendis alımı en az KPSS 65 puan ile başvurular 1 Mart’ta başlıyor. Adaylar başvuruyu nasıl yapacak.

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2019 16:47

Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvuru yapacakların 1 Mart 2019 ile 15 Mart 2019 tarihleri arası internet sayfası üzerinden müracaat yapacak. 

  

Proje mühendisi 15 kişi Kamu personeli alımı için adayların Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Makine, Mekatronik, Bilgisayar, Yazılım, fizik ve kimya mühendisliği mezunu olmak ve KPSSP (1) Puan türünden en az 70 puan almış olma şartı bulunmakta.

Proje asistanı 19 kişi alımına adayların en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin; Bilgi ve Belge Yönetimi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Kütüphanecilik, Arşivcilik, Dokümantasyon ve Enformasyon, Matematik, İstatistik, Biyoloji, Fizik, Kimya, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret bölümü mezunu olmak ve KPSSP1 türünden 65 puana sahip olmak gerekmekte.

Savunma Sanayi Başkanlığı memur alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar